Zone er mit foretrukne primære mærke, når jeg indretter hjem

juli 11, 2012

Når jeg har brug for at samle tankerne lidt og slappe af, så indretter jeg. Jeg nyder virkelig at tulle rundt og ommøblere og pryde hjemmet med nye genstande – især lækre ting fra Zone. Det er uden tvivl mit yndlingsmærke.

Andre mennesker har det stik modsat. De kan ikke holde indretning og ommøblering ud. Jeg elsker det! Jeg får virkelig meget ro og glæde ud af at indrette mit hus – eller andres for den sags skyld! Zone er det primære mærke, jeg går efter. Simpelthen fordi jeg ved, at jeg kan forvente kvalitet og holdbarhed fra Zone. Deres produkter er altid i et flot design og funktionaliteten er i top!

Vi kender allesammen vreden over en dårlig kniv eller en køkkenmaskine af den ene eller anden art, som bare ikke virker, som den skal. Det er aldrig tilfældet med Zone. Her kan man virkelig stole på, at det er kvalitetsprodukter, der kommer ud af det.

Når jeg indretter, er det som regel i eget hjem, men jeg er skam også blevet inviteret til venner og bekendte, som misunder mig for min evne som indretningsarkitekt. Jeg kan faktisk få de fleste rum og lejligheder til at se helt stilfulde og nye ud!

Tags:

2 Comments

  1. Torben Hansen siger:

    Min kone er også helt vild med Zone, tror jeg, det er. Jeg holder mig bare i baggrunden, når der skal indrettes og købes nyt. På den måde bliver resultatet meget bedre! 😉

  2. Annette Andersen siger:

    Jeg har netop købt min første Zone-ting. Det er en lilla skraldespand til badeværelset!

Leave a Comment