vibrator æg

Vibrator æg til par bliver mere og mere populære

februar 14, 2018

Fjernbetjente vibrator æg til par bliver stadig mere og mere populære og det er der nogle gode grunde til. Efter Fifty Shades of Grey-filmen kom på markedet er efterspørgslen på frække sexlegetøjsprodukter eksploderet. Først og fremmest er produkter til fetish sexlegetøj steget voldsomt, og det gælder også de ekstremt frække vibratoræg til par. Sagen er nemlig den, at pirrende stimulation af din partner ude i det offentlige rum, interesserer flere og flere par. Det er også et frækt scenarie som de fjernbetjente vibratoræg opstiller; opsæt vibratorægget enten fortil alle bagtil og overlad herefter vibratorens fjernbetjening til din partner. Nu er du så helt og aldeles i din partners vold for det er helt og holdent ham eller hende, der bestemmer hvilket vibrator som du skal pirres af mens I er ude på restaurant eller i byen til en festlig aften.

Aftenen får et ekstremt klimaks til sidst

Når du har pirret din partner med alle de skønne vibrationer under en hel aften, skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, hvad din partner ønsker af dig sidst på aftenen, eller i et tidsrum hvor I er alene i 5-10 minutter. Det forunderlige er også, at mens vibrationer stimulerer dig, kan din partner visuelt følge din øjne og herigennem aflæse, hvilke vibrationer, der stimulerer dig mest. Man kan sige, at dine øjne afgør, hvilke vibrationer som din partner vælger at du skal stimuleres med, og kan du overhovedet skjule det for omverdenen, hvad din partner har gang i lige nu? Selve fjernbetjeningerne til vibratoræggene er yderst diskrete. Nogle ligner pilleglas, andre ligner bare en lille lighter som ingen i det offentlige rum til tage notits af, og det gør altså, at det er ekstremt frækt at anvende når man er sammen ude i byen.

App styrede vibratoræg er det nye sort

Hvis det skal være ekstra diskret så er app styrede vibratoræg det helt oplagte valg. Det er det fordi alle mennesker i dag bruger deres smartphone i det offentlige rum. Nogle tjekker Facebook, andre tjekker vejret og læser nyheder i alle mulige situationer. Og her er det smarte, at din partner og dig tjekker ikke noget af det ovenstående. I stedet for styrer I vibrationerne som skal stimulere dig i al hemmelighed, mens I er ude sammen. Uanset om det er på restaurant, på en bar, på café eller hvor det nu end kan være, styrer din partner vibrationerne som stimulerer dig. Efterhånden som tiden går, vil din lyst til din partner stige mod uanede højder og kan I overhovedet vente til I kommer hjem? Eller vælger i den allerfrækkeste løsning af dem alle? Nemlig løsningen om klimaks inden I er kommet hjem.

Kan man bruge et vibratoræg på stranden?

Et vibratoræg kan anvendes overalt og det kan også anvendes på stranden. Her det nok ikke ideelt, hvis vibratorægget styres fra din smartphone… Det vil se mærkelig ud, hvis I begge er i vandet og den ene af jer har en smartphone i hånden. Der er det smarteste at vælge den fjernbetjente version, hvor fjernbetjeningen mest af alt minder og et pilleglas. Tilbage til stranden. Stort set alle vibratoræg som kan købes på https://makelove.dk er vandtætte og derfor kan det endda tåle at være nedsænket i vand og fjernbetjeningen kan i alle tilfælde række mellem 10 – 20 meter og nemt gennem vandspejlet. Det vil sige, at vibratorægget sagtens kan bruges under vandet, og det giver igen helt formidable anvendelsesmuligheder på den helt frække facon. Der er faktisk kun din egen fantasi, der sætter begrænsningen for anvendelses- og udfoldelsesmulighederne med et lækkert fjernbetjent vibratoræg fra sexshoppen online.

Leave a Comment