varda jobservice

Varda Jobservice hjælper dig med dine sygedagpenge

november 28, 2014

Skal du på sygedagpenge, er det fuldt forståeligt, hvis du har svært ved at finde rundt i reglerne. Dette er blandt andet en af grundende til at Varda Jobservice tilbyder sin hjælp. Varda Jobservice er specialister i alle aspekter af jobmarkedet og offentlige ydelser.

Varda Jobservice har mange års erfaring i, at rådgive folk i reglerne omkring sygedagpenge. Varda Jobservice ved her ud fra blandt andet, at der er mange, der ikke ved, hvordan man kan få sygedagpenge samt at der er forskel på hvordan det forløber, alt efter om du er i arbejde ej. Hos Varda Jobservice er der ansat eksperter, hvis speciale er lige netop sygedagpenge, hvorfor du altid kan rådgive dig her og blive hjulpet sikkert igennem processen.

Varda Jobservice om reglerne omkring sygedagpenge

Varda ved meget omkring sygedagpenge. Blandt andet rådgiver de tit deres klienter om, at hvis de bliver erklæret uarbejdsdygtige, så er det deres arbejdsgivers ansvar, at udbetale dem sygedagpengene. Der skal dog tages højde for, at de, de sidste 8 uger inden sygefraværet skal have arbejdet minimum 74 timer hos deres arbejdsgiver.

Varda Jobservice rådgiver ofte klienter, der ikke er i arbejde og som skal på sygedagpenge. Er du ikke i arbejde, så er det din lokale kommunes ansvar, at udbetale dig dine sygedagpenge. Også her skal der dog huske på, at du skal have været tilknyttet arbejdsmarkedet de sidste 26 uger før sygefraværets indtrædelse, og derudover have arbejdet mindst 240 timer, være indmeldt i en a-kasse og/eller være berettiget til dagpenge, have afsluttet en uddannelse på minimum halvandet år inden for den sidste måned eller have været i lønnet elevpraktik.

Tags: , ,

Leave a Comment