Vådrumsmaling – køb billig vådrums- eller vægmaling

december 11, 2012

Vægmaling og vådrumsmaling er to forskellige slags malinger. Vægmaling er beregnet til tørre overflader, mens at vådrumsmaling er specielt egnet til rum med meget fugt.

Skal du have malet dine vægge, eller vil du gerne have lidt mere farve ind på dit badeværelse? Hvis det er sådan, du har det, så har du brug for noget væg- og vådrumsmaling. Vægmaling og vådrumsmaling er to forskellige produkter, og det er vigtigt at kende forskellen på dem. I dette indlæg vil jeg fortælle om, hvad denne forskel er.

Vægmaling
Vægmaling er som navnet indikerer en type maling, som er specielt velegnet til vægge. Når du skal have malet dine vægge, så vil jeg her råde dig til at anvende maling, som ikke blot er generel maling, men som er særligt designet til at komme op og ´hænge´ på en væg.

Når du skal have valgt din vægmaling, så er disse nogle af de faktorer, som du skal holde øje med:
–    Malingen har en god fylde
–    Malingen tørrer relativt hurtigt
–    Begrænsede stænk i forbindelse med malerarbejdet
–    Maling kan holde i mange år fremover
–    Du kan tørre en våd klud hen over dine malede vægge, uden at det gør noget

Derudover bør du også få vægmaling, som kun har en dæmpet glans eller i det mindste en begrænset glans. Spejling af lys udefra gennem dine vægge kan virke generende – især på en varm og solrig sommerdag.

Vådrumsmaling
Vådrumsmaling er en speciel form for maling, som er særligt velegnet til rum, som opleverer meget fugt. Dette vil især være tilfældet med et badeværelse. Derudover kunne det også være relevant at anvende denne form for maling på området bag dit komfur eller dine håndvaske.

Jeg vil i denne forbindelse minde dig på, at det ikke anbefales at anvende vådrumsmaling på områder, som oplever hyppig, direkte kontakt med vand. Dette kunne for eksempel være inde i selve brusekabinen.

Indkøb af maling
Når du skal ud og have fundet maling, så synes jeg, at det tit og ofte godt kan betale sig at starte sin søgning online. På internettet er udbuddet af farvehandlere nemlig meget stort.

Konsekvensen af dette er masser af gode malinger til fornuftige priser. Dette synes jeg, at du som prisbevidst forbruger bør drage nytte af.

Tags: , , ,

Leave a Comment