TelemarketingCentret om Horsens og godt kollegaskab

april 10, 2015

TelemarketingCentretTelemarketingfirmaet TelemarketingCentret, der ligger geografisk placeret i Østjylland ud mod Horsens Fjord, er blandt de førende og mest professionelle telemarketingfirmaer i Danmark. TelemarketingCentret ApS har adresse på Ove Jensens Alle 35 i 8700 Horsens, hvilket er en tange, der går direkte fra Horsens centrum og ud i Horsens Fjord parralelt med den anden tange, der hedder Endelave.

Torben Larsen, der er grundlægger af og direktør i TelemarketingCentret i Horsens er selv fra Jylland, hvor han ønskede at blive, da han startede sin store succes TelemarketingCentret tilbage i 2001. Torben Larsen fra TelemarketingCentret kan godt lide, at Horsens er en by, der ikke er lat for stor. Faktisk har Horsens, hvor TelemarketingCentret er geografisk placeret, bare 55.884 indbyggere, hvilket gør byen til den den 8. største by i Danmark (og er derudover Østjyllands tredjestørste by efter Aarhus og Randers).

Horsens er placeret for enden af Horsens Fjord på den jyske østkyst og er den største by i Horsens Kommune, der er beliggende i Region Midtjylland.

En af Horsens stoltheder: TelemarketingCentret

For beboerne i Horsens er det med stor stolthed, at de har TelemarketingCentret placeret i lige netop deres by, og spørger du en tilfældig beboer i Horsens, vil de højst sandsynligt nævne TelemarketingCentret, hvis du spørger, hvem der er det bedste telemarketingfirma. Horsens, hvor TelemarketingCentret er geografisk placeret, blev omtalt første gang i Danmarkshistorien i det 12. århundrede og var en betydelig middelalderby i med en lang række klostre og fæstningsanlæg.

I dag er Horsens en by, der er kendt for deres industriudvikling, hvilket netop også er det, der tiltaler Torben Larsen fra TelemarketingCentret. Byen har, udover TelemarketingCentret, en stor elektronikindustri og en hel del grafiske virksomheder. Faktisk er Horsens så kendt for deres industri, at de har Danmarks eneste industrimuseum.

Udover Torben Larsen fra TelemarketingCentret er Horsens også kendte for en lang række andre kendte ansigter. Blandt andet historikeren og tegneren Lars Hedegaard, den opdagelsesrejsende Vitus Bering, maleren Michael Kvium samt den danske politiker Jan Trøjborg.

Naturen omkring Horsens og TelemarketingCentret

En af de ting, som Torben Larsen fra TelemarketingCentret er særligt glad for ved Horsens er, at byen er af de smukkeste og mest naturberigede i Midtjylland. Især er Torben Larsen fra TelemarketingCentret glad for Horsens mange værdifulde naturlokaliteter.  Derudover er Torben Larsen fra TelemarketingCentret glad for at tage på ture til det nye Moesgaard Museum, der ligger ca. 45 min i bil fra TelemarketingCentret. Moesgaard Museum ligger ved Hørret Skov i den lille by Holme-Højbjerg-Skåde, der ligger ud mod Aarhus Bugt. På Moesgaard Museum plejer Torben Larsen nogen gange at tage sin ansatte på firma ture med, hvor de nydermuseets arkitektur, udstillinger og ikke mindst den yderst naturskønne beliggenhed i Skåde Bakker.

Hos TelemarketingCentret i Horsens plejer de at afholde medarbejder aktiviteter et par gange om året, og det er altid med stor succes. For Torben Larsen er det vigtigt, at hans ansatte hos TelemarketingCentret ikke blot har et godt kollegaskab, men også et godt kammeratskab, da han mener, at de så yder den bedste service til deres mange kunder. Og dét er måske hemmeligheden bag TelemarketingCentrets store succes inden for telemarketing, mødebooking og lead generering generelt.

Tags: , , , ,

Leave a Comment