Benyt en prisregner til at finde en vejledende pris på et tegltag

oktober 5, 2012

Mange faktorer spiller ind, når man skal beregne en fair pris på et nyt tegltag.

Heldigvis er der prisberegnere på nettet, som man kan bruge til netop denne opgave.

Man skal kunne alle detaljerne omkring opgaven, men så får man også en ganske præcis vejledende pris på et nyt tegltag.

Det er ikke alle prisberegnere, der er helt ens, så derfor kan det være en god ide at prøve nogle stykker, og tage gennemsnittet. En helt nøjagtig pris fås kun ved at lade en kvalificeret håndværker inspicere opgaven på selve stedet.

Dette kan dog nemt ordnes. Konkurrencen på byggemarkedet gør, at mange firmaer giver gratis råd og vejledning, når det kommer til vurdering og planlægning af opgaven. Deres håb er, at deres ekspertise skinner klart igennem ved mødet, således at man bliver overtalt til at lade dem påtage sig opgaven, uden at man forhører sig hos andre om først. Men prisen på et nyt tegltag kan sagtens variere meget efter, præcis hvilken løsning man vælger, og bestemt også hvilken håndværker man benytter sig af.

De interessante ved nye tegltage, er at det faktisk er de bedste håndværkere, der kan levere dem til den laveste pris. Dette skyldes, af de bedste laver færrest fejl, og er generelt super effektive i selve lægningen. Det betyder en hurtig og effektiv proces, og altså mindre arbejdsløn i din sidste ende. Derfor er det en god ide at lade sig friste af de bedste tilbud på et nyt tegltag, man kan finde, også selv om det virker som en utrolig lav pris.

Husk dog naturligvis at få tjekket referencerne igennem. Bed om navnet på tidligere kunder, der har fået lavet nyt tegltag til en tilsvarende lav pris af den pågældende entreprenør, og tag ud og besøg dem personligt, både for at se taget, men bestemt også for at høre om de er tilfredse med både produktet og projektets forløb.

Tags: , ,

Leave a Comment