Pant i bil

Tag pant i din bil og få penge til det, du har brug for

august 10, 2017

Mangler du penge? Så kan du bruge din bil til at få flere penge mellem hænderne. Vi har alle sammen perioder, hvor uforudsete udgifter eller regninger gør, at det kan være svært at få budgettet til at hænge sammen. I det tilfælde skal man enten overveje at tage et lån i banken, men det kan være en svær og langsommelig proces at få lov til det, eller også skal man tage et forbrugs- eller kviklån. Det kan dog hurtigt blive en utroligt dyr løsning, man vil fortryde i det lange løb. Der er heller ingen grund til at gå ud at tage et lån, hvis man kører rundt i en bil, der har en vis værdi. Ved at pantsætte sin bil kan man ”sælge” sin bil og leje den, indtil man er klar til at købe den tilbage igen. På den vis behøver du ikke finde en ny transportløsning, selvom du får nogle penge for din bil.

At tage pant i din bil er nemt og sikkert

De fleste tilbud om at tage pant i din bil er lige til at forstå. Du sælger din bil til udbyderen, så du får nogle penge mellem hænderne til lige det, du har brug for. Derefter lejer du bilen, så du stadig kan køre i den, indtil du har pengene til at købe den tilbage igen. På den måde fungerer pant i bil lidt ligesom et lån, hvor din bil er udbyderens sikkerhed for, at du betaler dine regninger. Derfor er det i mange tilfælde både en billigere og sikrere løsning end de mange lån, man ellers kan vælge at tage.

Hvordan tager jeg pant i min bil?

Først skal du finde en udbyder, hvor du kan tage pant i din bil. Du kan blandt andet finde en her, der er specialiseret på området med netop biler. De har erfarne eksperter siddende, der vurderer din bil forud for en eventuel aftale. På den måde er du sikker på at få en fair aftale i orden, hvor du får en god pris for din brugte bil. Samtidig er det meget nemt for dig at ansøge om at tage pant i din bil. Det kræver blot, at du tager nogle billeder af bilen og sender nogle informationer om den med ansøgningen. Derefter får du et forhåndstilbud på, hvad du kan forvente at få ud af en aftale om pant i din bil, hvilket gør det nemmere for dig at beslutte, om den løsning passer til dine behov.

Leave a Comment