Kan man købe strøelse online og hvor ofte skal strøelsen skiftes?

juni 13, 2012

Jeg har et spørgsmål til jer naturelskere, der følger med her på bloggen. Hvor ofte skal man skifte strøelse hos hestene, og kan det betale sig at købe strøelse online?

Mine forældre valgte for nogle måneder siden at flytte ud på landet, og da jeg elsker dyr, var jeg selvfølgelig helt med på ideen. Jeg blev lovet et par heste, og dem fik jeg så. Jeg har dog aldrig haft heste før, og jeg ved ikke helt hvordan og hvorledes med deres strøelse, hvorfor jeg har brug for nogle råd fra jer læsere.

Jeg snakkede med en veninde forleden dag, og hun fortalte mig, at hun altid køber strøelse online til sine heste, fordi det er meget billigere og lettere at have med at gøre. Hun anbefalede mig at købe strøelse online hos DLG, og da jeg finder de gode priser attraktive, kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer, der har erfaring med det?

Egentlig køber jeg en masse online, men det er kun tøj, og når jeg i forvejen ikke har meget forstand på strøelse, er jeg ikke helt sikker på, at jeg kan finde ud af at købe det rigtige online, men hvor svært kan det være, tænker jeg lidt.

Min veninde virkede i hvert fald rigtig tilfreds med at købe sin strøelse online hos DLG, og det gør mig tryg nok til også at handle hos dem, men så kommer næste problem så, nemlig hvor ofte jeg skal skifte ud i strøelsen?

Jeg prøvede at spørge min veninde om det, da vi snakkede om at købe strøelse online, men jeg tror, at hun var helt opslugt ved tanken om selv at købe nyt strøelse til sine egne heste, at hun helt glemte at svare på mig spørgsmål.

Tags: , ,

Leave a Comment