Mine veninder og jeg skal have lavet større bryster

august 16, 2012

Ingen af mine veninder er tilfredse med deres udseende, og jeg forstår det virkelig ikke. De er alle sammen utrolig smukke og har de feminine former, en kvinde skal have. Fælles for dem alle er, at de alle sammen ønsker sig større bryster, hvilket jeg faktisk også selv gør, men min situation er efter min mening lidt anderledes end deres.

De har i det mindste bryster til at starte med – det har jeg ikke. Jeg er bare helt flad, og da jeg i forvejen har en meget drenget krop, vil jeg gerne have lavet større bryster, så jeg kan se lidt mere feminin ud.

Jeg er den eneste af mine veninder, der endnu ikke har haft en kæreste, og det sker desværre sjældent, at jeg overhovedet får opmærksomhed fra det modsatte køn, hvilket jeg er overbevist om skyldes mit flade brystparti.

To af mine veninder og jeg selv har derfor besluttet os for, at nu skal vi have lavet større bryster. Vi aftalte, at jeg skulle finde en anerkendt kirurg, som har god erfaring med at lave større bryster, og jeg har besluttet mig for, at vi skal have lavet større bryster hos Nygart privatklinik.

Tags: ,

Leave a Comment