Solfilm – Sommeren er højsæson for montering af solfilm

juli 10, 2012

Det er nok gået de færreste forbi at det er blevet sommer og vanen tro højsæson for solfilm.

Undgå at montere solfilmen selv

Jeg har i hvert fald set en masse halvhjertede eller blot uheldige forsøg i disse dage på selv at lægge denne mørke masse om ens ruder. Der er endda nogen som kommer til at sætte det på forruden, selvom det er så ulovligt, at man skulle tro, at det var løgn. Rådet herfra skal i hvert fald lyde at er man det mindste i tvivl så lad for guds skyld være med selv at prøve. Et fejlslagent forsøg er nemlig ikke sådan lige at fjerne – og det er i hvert fald ikke gratis. Derfor kan du nemt ende med at betale mere for selv at montere. Det skal også nævnes at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen, og vælger du selv at montere, så kan det på det kraftigste frarådes at købe det allerbilligste og især ikke fra tvivlsomme udenlandske hjemmesider.

Der er mange grunde til solfilm

Jeg har selv for snart mange år siden fået monteret solfilm. Bilen var i hvert fald sprit ny, og jeg vejede nærmest kun halvdelen af hvad jeg gør nu. Jeg valgte en fagmand, og jeg husker tydeligt hvor hurtigt det blev monteret. Jeg fik muligheden for at vente, og hvis jeg gjorde, så kom jeg forrest i køen. Sådan burde det være alle steder. Så får dem der har mest travlt først betjening. Desværre husker jeg ikke, hvor jeg fik solfilm monteret. Jeg kan dog anbefale denne at kigge nærmere her, hvis man er på udkig efter kvalitets solfilm. De har mange eksempler og beskriver kort og præcist hvad solfilm er og de mange grunde til at ville vælge netop denne løsning.

Vidste du fx, at det både findes i en polyester (den mest almindelige) og metalliseret variant (ekstra god kvalitet) – og for den sags skyld Nano solfilm (bruges primært til forruden på en bil)? Jeg synes nærmest, at navnene lyder som noget fra en science fiction film. Jeg synes i hvert fald det lyder lidt skørt at hænge metal over en rude på ens bil, men jeg er jo heller ikke fagmand, og så husker jeg i øvrigt intet af mine fysik og kemi timer. En ting ved jeg dog, og det er at jeg har været glad for at jeg i sin tid valgte at få monteret solfilm på min snart lidt ældre model af en bil.

Tags:

Leave a Comment