Slip for allergi over for maling med svanemærket maling

maj 23, 2013

For godt og vel et år siden blev det alment kendt, at maling kan fremkalde allergi, og siden da har vi hørt om flere og flere episoder, hvor personer har udviklet allergi over for maling, og derfor anbefales det, at man vælger svanemærket maling frem for almindelig maling.

Hvorfor og hvordan udvikles der allergi over for maling?

Rigtig mange typer maling indeholder det stærkt allergifremkaldende stof methylisothiazolinone, også kendt som MI, der afdamper til luften og forårsager allergi. Allergien viser sig eksempelvis ved røde plamager i ansigt samt på arme og hænder samt knopper og blærer i ansigtet alene ved blot at opholde sig i et rum malet med almindelig vandbaseret maling.

Alternativet til almindelig maling: Svanemærket maling

Et rigtigt fornuftigt alternativ til almindelig maling er svanemærket maling, hvis man enten allerede har udvist allergi over for maling, eller hvis man blot ikke ønsker at fremkalde denne allergi.

Svanemærket er den nordiske miljømærkning, og ved at købe svanemærket maling kan man være garanteret høj kvalitet samt produkter, der lever op til nogle ekstra skærpede miljøkrav, og som tager hensyn til brugerens sundhed.

Mange tror fejlagtigt, at svanemærket maling er meget dyrere end almindelig maling, men sådan forholder virkeligheden sig ikke. Svanemærket maling behøver ikke nødvendigvis at koste mere end almindelig maling, og taget de miljømæssige og sundhedsmæssige aspekter i betragtning, så er den beskedne ekstra sum penge for svanemærket maling det hele væsvanemærket malingrd.

Ligesom med alt andet er maling som regel også meget billigere på nettet, end det er i de fysiske butikker, og der kan derfor også være penge at spare på svanemærket maling. En af disse forhandlere er Promaling.dk, som faktisk var den første producent af maling, der modtog svanemærket. På deres hjemmeside finder du et stort udvalg af forskellig slags maling, herunder svanemærket maling, vægmaling, vådrumsmaling, gulvmaling, loftsmaling, træmaling, bådmaling og meget, meget mere. Udvalget er kæmpestort, og priserne er helt i bund.

Bestiller du svanemærket maling online hos Promaling i dag, får du det gratis leveret i morgen. Det er da god service! Så bestil din svanemærkede maling i dag og vær godt på vej til et sundere indeklima og i det hele taget en sundere tilværelse.

Tags: , , , ,

Leave a Comment