Sex legetøj til par – Bryd med det monotone og brug sex legetøj

september 12, 2012

Jeg har efterhånden haft den samme kæreste i over et år, og selvom vi stadigvæk er meget glade for hinanden, så kan man nu godt mærke, at der ikke er helt den samme lidenskab længere. Vi er derfor blevet enige om, at se om sex legetøj kunne være løsningen til at få vores forhold til at blusse op igen. Vi vil nemlig gerne blive sammen som par, da vi fungerer helt perfekt i hverdagen, og vi ved bare, at vi sammen vil være fantastisk forældre da vi deler mange holdninger til opdragelse af børn.

Vi har derfor kigget lidt på sex legetøj til par i b.la. andet denne online sexshop, og der er overraskende mange valgmuligheder. Jeg troede langt hen af vejen, at sex legetøj var en såkaldt en-mands fornøjelse. Jeg troede ydermere, at voksen legetøj til kvinder i store træk handlede om dildoer, men jeg kan konstatere, at der  immervæk er sket meget siden de glade 90’ere.

Håndfrit sex legetøj til par

Et af de stykker sex legetøj, som vi er blevet enige om at kigge lidt nærmere på, er We Vibe, som uden at være ekspert, er et ret unikt stykke sex legetøj, da det er blevet udtænkt med tanken om, at det skal kunne bruges af et par under kærlighedsakten – og endda håndfrit. Jeg har også kunne læse mig frem til at udviklingstiden har været hele 7 år. Det er nok det færreste voksen legetøj, som gennemgår en så grundig udviklingsfase – men gid det var mere almindeligt.

Vi har allerede bestilt det ønskede sex legetøj, og vi burde således allerede have det før weekenden, hvilket er helt perfekt timing. Vi har sikret os at en af os er hjemme på fredag, så pakkeposten ikke går forgæves. Sker det, skal vi nemlig vente helt til mandag – og hvem dælen eksperimentere med sex legetøj på en mandag. Næ nej, det slangs ting er bedst forbeholdt som en weekend-fornøjelse.

Tags:

One Comment

  1. Felix Hansen siger:

    Et håndfrit stykke sex legteøj virker rigtig nok perfekt til par. Jeg kan se, at der er flere forskellige slags We Vibe. Hvilken en valgte i?

Leave a Comment