En rollator kan bruges både i byen og på landet – alt efter behov

november 28, 2012

Mange ældre så tidligere en rollator som et tegn på, at man ikke længere kunne klare sig selv, hvorfor det også kunne være meget svært at overbevise dem om, at det var en nødvendighed for deres hverdag. Heldigvis har den indstilling forandret sig igennem de senere år, og i dag ser man mange flere ældre, der går rundt med en rollator. De har indset, at det virkelige kan være en stor hjælp i hverdagen, når man begynder at blive lidt svagere i kroppen. Samtidig findes der nu flere forskellige modeller, hvilket gør, at man nu kan finde en model, der passer endnu bedre til de forskellige behov, ældre personer har.

Der kan opstå forskellige behov, om man bor i byen eller på landet. På landet kan det være, at en model, der er mere terrængående, bedre kan modstå de forskellige udfordringer end en mindre model, som er mere brugbar i bymæssig bebyggelse, hvor man skal gå på smalle fortov. Det er derfor vigtigt, at de forskellige hverdagsudfoldelser tænkes ind, inden man beslutter, hvilken model indenfor rollatorer man skal investere i.

Samtidig med at der er kommet flere modeller, er prisen på en rollator også gået ned, og nu kan man endda være heldig at finde en på tilbud. Dette er også med til, at det bliver et mere interessant produkt, idet ældre bedre kan håndtere de billigere priser – særligt hvis man er pensionist. Ydermere har man ældre og svagere fået øjnene op for, hvor let det er at komme rundt med en rollator, selv når man skal ind og ud af bussen. Samtidig er det et sted, hvor man kan samle alle ens indkøb, men også tage et lille hvil, skulle man blive træt i benene.

Der findes flere forskellige forhandlere, hvor man kan købe en rollator, men ønsker man et stort udvalg og samtidig en god pris, så er Seniorland et rigtig godt sted at starte.

Tags: , , ,

Leave a Comment