Rejser til Mauritius: Alt hvad du bør vide om Mauritius

november 16, 2012

Drømmer du om at rejse langt væk til en ø med alt, hvad hjertet begærer? Rejser til Mauritius har aldrig været så eftertragtede, som de er lige for tiden, og det er der en rigtig god grund til. Mauritius er nemlig kendt for sine kridhvide sandstrande, sin ufattelig smukke natur, sit turkisblå hav og en meget behagelig temperatur. Går du og drømmer om at rejse til Mauritius, skal du endelig læse resten af denne artikel.

Hvem rejser til Mauritius?

Mauritius har en unik egenskab, der gør, at øen er det foretrukne rejsemål for både børnefamilier og par. Rejser man til Mauritius, kan man nemlig både slappe af i stor stil og komme hjem med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen. Det er med andre ord et ægte ferieparadis for alle og enhver, og det forklarer blandt andet, hvorfor turister fra hele verden hvert eneste år strømmer til den populære ferieø.

Indbyggerne på Mauritius

Det er ikke kun den uovertrufne smukke natur, der tiltrækker turister hele verden over, nej det er i høj grad også den multietniske befolkningsgruppe, der bor på øen. Den består af godt og vel 1,2 millioner indbyggere, som spænder over alt fra indere og afrikanere til kinesere og kreoler, som alle lever fredeligt og kommer godt ud af det med hinanden. Dette er et pragteksempel på den meget afslappede kultur, man møder, når man rejser til Mauritius – her er ingen fordomme, og alle respekterer hinandens måde at leve på.

Hvornår skal man bestille sine rejser til Mauritius?

Ligesom man kan bestille rejser til Mauritius året rundt, kan man holde ferie der året rundt, men det skulle eftersigende være bedst at rejse dertil omkring midten af marts til midten af maj og igen fra oktober til november, men det er også her, rejserne til Mauritius typisk er dyrest. Rejser man uden for højsæsonen vil priserne være billigere, og det kan være en fordel, hvis man foretrækker en ferie på en sand paradisø til overkommelige priser.

Det skal man opleve

På Mauritius er der som sagt alt, hvad hjertet begærer, men der er nogle ting, man bare skal se og opleve, når nu man er der, og det gælder blandt andet et besøg til hovedstaden Port Louis, der byder på alt fra store markeder til eksklusive forretninger, hvor der kan købes internationale mærkevarer til halv pris, fordi mange kendte tøjmærket efterhånden bliver produceret her, så husk pengepungen og ekstra plads i kufferten når du rejser til Mauritius!

Nord, vest, syd eller øst?

Beslutningen om at rejse til Mauritius er ikke svær at træffe, men det er den endelige destination til gengæld, men heldigvis kan man nemt rejse rundt til de forskellige kyster, spørgsmålet er bare, hvor man skal booke hotel til. Har du brug for hjælp til booking af hotel, eller vil du gerne have gode råd i forbindelse med planlægningen af rejsen, kan du klikke her.

Tags: , , , ,

Leave a Comment