Afveksling i tilværelsen med rejser til Dubai og Marokko

oktober 30, 2012

Det er dejligt at tage på ferie. Hvert år har langt de fleste danskere brug for at komme lidt fra hverdagens stress og jag og nyde nogle nye steder med nye indtryk sammen med deres familie eller venner. Derfor er der også masser af rejseselskaber, der bestræber sig på at arrangere nye spændende ture til nye og spændende feriemål. Hvad enten det er rejser til Dubai, Marokko, Hawaii eller Mauritius, så kan man komme derhen. Ja, faktisk er der næsten ikke det befolkede sted på kloden, hvor vi ikke har mulighed for at rejse hen for ganske rimelige beløb. Det er dog godt at vide lidt om de feriemål man kan vælge imellem, også for at forhindre, at man går glip af noget på grund af uvidenhed, så betragt dette indlæg som en lille hjælpende hånd med det formål at give dig appetit på 2 spændende feriemål.

Rejser til Dubai – allerede populære

Der er ikke nogen tvivl om, at Dubai er en meget spændende by. På rejser til Dubai vil man hurtigt finde ud af, at man ikke har at gøre med en hvilken som helst storby. Der er nemlig tale om et enormt center for både økonomi og turisme. Dubai er et af de syv Forenede Arabiske Emirater, og samtidigt er der også en by i emiratet ved samme navn. Ikke desto mindre er det et mindretal i området, der kan betegnes som lokalbefolkning. Netop på grund af de enorme handelscentre er der indbyggere i byen fra mere end 100 forskellige lande, hvilket må siges at skabe et multikulturelt samfund. Dette vil helt sikkert være spændende at opleve på en ferie.

På rejser til Dubai vil man også kunne opleve de fantastiske, overdådige hoteller, som pryder hovedbyen og området som et hele. Selvom man tror, at man har prøvet nogle fantastiske hoteller andre steder i verden, så vil disse minder nok få mere end bare kamp til stregen når først man kommer til Dubai. Selvom det nok ikke er alle, der vil have råd til at bo i det, så kan man om ikke andet opleve verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj al-Arab. Det må siges at være noget for sig selv. Dubai er en meget rig by, og det afspejler sig på alt i den. Generelt set er der masser af storslåede bygningsværker at opleve, ligesom der også er gode muligheder for shopping. Det er ikke uden grund, at rejser til Dubai er blevet meget populære i takt med, at priserne er faldet.

Rejser til Marokko – prøv noget nyt

rejser til Marokko vil man blive bragt til et land med en rig historie. Marokko har tidligere været under både spansk og fransk herredømme, og er nu beboet af både arabere og berbere. Det er med andre ord et virkelig alsidigt land med stor diversitet, så man vil ikke komme til at kede sig, hvis man vælger at holde ferie hér. Der er flere spændende byer at tage til, for eksempel hovedstaden Rabat eller den støre by Casablanca, der er kendt fra filmen af samme navn fra 1942.

Der er også en anderledes natur at opleve på rejser til Marokko. I landet drives der meget landbrug med afgrøder vi kender herhjemmefra, men det vil helt sikkert være spændende at opleve på en anden, fremmed måde. Derudover er kulturen, der er en blanding af arabisk, afrikansk og europæisk, værd at opleve for sig selv. Der er ikke andre lande som Marokko, så rejser til og fra dette land vil ikke være lig med spildte penge.

Vi må konkludere, at vi her har behandlet 2 oplagte feriemål. Forhåbentligt har det givet dig lyst til at undersøge rejser til Marokko og Dubai nærmere!

Tags: , , ,

Leave a Comment