Byggesagkyndig rådgivning – vejledning omkring rådgivning om tilbygning

oktober 12, 2012

Har du et byggeprojekt i tankerne så få byggesagkyndig rådgivning først. Byggesagkyndig rådgivning samt rådgivning om tilbygning er altid en fordel, før du giver dig i kast med nye tilbygninger.

Har du ejet dit hus i mange år, og synes du det er på tide med en ny tilbygning? I så fald, så anbefaler jeg, at du husker at få byggesagkyndig rådgivning først. Byggesagkyndig rådgivning er i denne forbindelse en god ide, uanset om du har tanke på salg eller vil beholde dit hus.

Byggesagkyndig rådgivning ved salg
Hvis du skal sælge dit hus, så anbefaler jeg på det kraftigste, at du får lavet en tilstandsrapport på dit hus. Denne rapport vil udføres af den bygningssagkyndige, som typisk vil være et regulært boligfirma.

Byggesagkyndig rådgivning gennem en tilstandsrapport kan her kombineres med en elinstallationsrapport og et tilbud om en ejerskifteforsikring. Så frem disse tre elementer er til stede, så vil sælgeren være frigjort fra det almindelige mangelansvar.

Rådgivning ved tilbygning
I tillæg til salg, så synes jeg også, at det kan være en god ide at få rådgivning ved tilbygning til dit hus.

Rådgivning ved tilbygning kan eksempelvis bestå i, at den byggesagkyndige hjælper med behovsafdækning og planlægning: Hvad er det du har brug for, at håndværkerne skal udføre for dig?

Hvis en sådan samlet plan er til stede før du kontakter håndværkerfirmaerne, så vil du lettere kunne vurdere håndværkernes tilbud.

Gode tilbud på byggerådgivning
Gode tilbud på rådgivning omkring dine byggeprojekter anbefaler jeg dig at finde online. Der findes i Danmark ganske mange boligfirmaer, som tilbyder netop denne service. Scan derfor disse boligfirmaers hjemmeside for at se, hvad de kan tilbyde dig.

Hvis prisen ikke fremgår af hjemmesiden, så ring til boligfirmaet og spørg om et godt tilbud. Endelig, så husk også at spørge mere end én boligfirma for at få et godt indtryk af, hvad en ´god pris´ er.

Tags: , , , ,

Leave a Comment