Priser på taxi i Herning – bestil en taxi i Herning til rimelige og fair priser

december 29, 2012

Priser på taxi i Herning er som regel ganske rimelige. Bestil en taxi i Herning og bliv transporteret nemt og enkelt imellem de forskellige områder af Herning.

Har du ikke tid til at vente på bussen, eller er den, som skulle give dig et lift, forsinket? Uanset hvilken klemme du er i, så kan du med fordel bestille en taxi i Herning til at transportere dig. Priser på taxi i Herning ligger typisk på et meget fornuftigt niveau, som både besøgende og lokale Herning-folk burde have råd til.

Bestil en taxi i Herning
Mangler du andre transportmuligheder, eller har du meget travlt, så bestil en taxi i Herning. Bestil en taxi i Herning telefonisk hos nogle nogle af de mange lokale taxaselskaber i området.

Derudover kan du også være så heldig at praje en taxa på stedet, hvis du befinder dig i Billund Lufthavn eller på Herning togstation, Herning busstation eller Herning Messecenter.

Priser på taxi i Herning
Priser på taxi i Herning er sædvanligvis til at have med at gøre. Hvis du booker en taxa i hverdage mellem klokken 6 om morgenen og 6 om aftenen, så vil starttaksten ligge på typisk omkring 40 kroner. Derudover vil der være en kilometertakst, som typisk vil ligge på omkring 15 kroner.

Hvis du bestiller en taxi i Herning udenfor dette tidsrum (om natten, i weekenden og på helligdage), så skal du dog forvente at starttaksten vil gå op. Derudover vil der være ekstragebyrer, så frem at du forårsager din chauffør ventetid eller medbringer barnevogn, klapvogne, handicapvogne og lignende større genstande.

Tags: , , ,

Leave a Comment