Et godt råd til alle der plages af ømme muskler efter træning

juni 8, 2012

Jeg har et rigtigt godt råd til alle jer, der plages af ømme muskler efter træning og anden hård fysisk aktivitet. Det er ikke mere end blot få måneder siden, jeg selv var i samme situation, og det ødelagde min lyst til at dyrke motion.

Jeg spurgte min træningsvejleder i det lokale fitnesscenter, hvad jeg skulle gøre ved de ømme muskler, for det gik mig virkelig på, og jeg kunne mærke, at lysten til at træne langsomt forsvandt. Min kære træningsvejleder anbefalede mig denne gel fra A. Vogel, som skal smøres på musklerne efter træning.

Gelen modvirker ømme muskler og kan bruges overalt på kroppen. Den er rigtig effektiv, og den har gjort, at jeg nu har lyst til at tage op og træne igen. Nu træner jeg endda uden at få ømme muskler, og det er jo lidt af et mirakel.

Da jeg ved, at der er rigtig mange danskere, der dyrker motion, både på et almindeligt og professionelt plan, tænkte jeg, at jeg da lige ville dele det gode råd med jer. Jeg ved som sagt selv, hvor irriterende og frustrerende det kan være at have ømme muskler efter hver eneste træning, men nu ved jeg også, hvor simpel løsningen på problemet faktisk er.

Er du en af de mange, der ikke har lyst til at træne af netop denne årsag, anbefaler jeg på det kraftigste, at du køber gelen med det samme. Det er vigtigt at få motion, og intet bør komme i vejen. Slet ikke hvis man selv har mulighed for at lindre symptomerne.

Har du andre gode råd til, hvordan man kan komme ømme muskler til livs, er du selvfølgelig også meget velkommen til at dele dit råd med os andre her på bloggen.

Tags: , , ,

Leave a Comment