Økologisk hårpleje til dig der har skadet og slidt hår

juni 7, 2012

Jeg har i mange år haft rigtigt skadet hår, fordi jeg i en lang periode både har farvet og glattet det ret ofte. Det har håret ikke godt af, hvilket resulterede i, at jeg begyndte at fælde enormt meget. For nogle måneder siden fik jeg dog anbefalet økologisk hårpleje, og mit hår ser allerede meget pænere og sundere ud.

Det kom sig af, at jeg mødte en sød veninde, som er i gang med at blive frisør, og jeg fortalte hende, at jeg ikke anede, hvad jeg skulle stille op med mit meget nedslidte hår. Hun anbefalede mig med det samme at bruge økologisk hårpleje produkter, og det var ikke kun ud fra et professionelt perspektiv. Hun brugte det nemlig også selv, og jeg måtte indrømme, at hun havde noget utroligt flot og sundt hår.

Ikke nok med det, så fortalte hun mig også, hvor jeg kunne købe nogle rigtig lækre økologiske hårpleje produkter på nettet, og her var der faktisk mange penge at spare.

Jeg bruger de økologiske hårpleje produkter hver eneste gang, jeg vasker hår, og resultatet bliver bedre og bedre for hver dag, der går.

Jeg skriver egentlig dette blogindlæg med en uskyldig bagtanke, for jeg ved, at der er rigtig mange piger derude, som ødelægger deres hår ved at bruge de forkerte hårprodukter, farve hår og glatte det hver eneste dag. Jeg vil gerne appellere til alle jer om at bruge økologisk hårpleje, for selvom DU synes, at dit hår ser flot ud, så kan alle andre se, at det er utroligt slidt.

Gør dig selv en tjeneste og benyt dig af nogle af de mange forskellige økologiske hårplejeprodukter, som du kan købe online. Der er mange penge at spare, og samtidig gør du dig selv og dit hår en kæmpe tjeneste.

Tags: , , ,

2 Comments

  1. Mette siger:

    Tak for den spændende artikel og for de gode råd. Jeg tror helt bestemt, at jeg vil begynde at bruge økologisk hårpleje fremover, for mit hår kunne virkelig godt trænge til en kærlig hånd.

  2. Torben Hansen siger:

    Hmmm…. mon ikke jeg burde anbefale det til kæresten? Hun vil garanteret argumentere med, at det er for dyrt, men det er jeg ikke sikker på, at det nødvendigvis er?

Leave a Comment