Nuxe rensemælk det naturlige valg

marts 20, 2014

Kære læsere i dag vil jeg skrive en lille anmeldelse om en creme fra Nuxe nærmere betegnet et rensemælks produkt. Nuxe er et luksusmærke fra Frankrig, Paris. Nuxe brander sig meget på at de er et kosmetikfirma som går meget op i bæredygtighed, økologi, og miljø. Dette ses bl.a. ved at 80 % af deres ingredienser er fra naturlige ekstrakter, samt at der ikke er indhold af parabener, og dyre stoffer i deres produkter, inklusiv rensemælken fra Nuxe. Deres hensyn til miljøet ses også på den måde de håndterer deres affaldshåndtering, hvor de igennem årene har reduceret deres papir forbrug, dette kunne ses i 2010 hvor de sparede over 30 tons papir, og det er rundt regnet 750 træer som ikke er blevet fældet! Som det fremstår, er sammenspillet mellem natur og hudpleje en essentiel del af Nuxe ageren, de ser sig fri for fremstillingen af kemiske og unaturlige hudpleje produkter, selvom det måske kunne være billigere at fremstille, dette gør de da mener at alt mennesket har brug for i form af hud og kropspleje findes i naturen. Hvis du gerne vil læse mere om Nuxe’s hensyntagen og mærkesager indenfor miljø, bæredygtighed, og økologi så klik her.

God samvittighed

Derfor kunne jeg med god samvittighed købe Nuxe creme, og da jeg samtidig også ledte efter et effektiv og naturlig produkt til at rense huden, så var jeg komfortabel ved mit køb. Rensemælk har de seneste mange år været en utrolig populær måde at rense huden på, da produktets indhold som sagt er naturlig til forskel fra de andre renseprodukter til huden. Derfor udtørrer den heller ikke huden, og du undgår dermed at du skal købe et helt tredje produkt for at slippe af med den udtørrede hud.

En sundere og blødere hud

Selve den måde du skal påføre rensemælken er utrolig simpelt, man skal blot fordele rensemælken jævnt og grundigt på fugtet hud, og derefter vaske det af med vand. Da jeg nu har brugt rensemælken i en uge, kan jeg roligt anbefale den til andre, den dufter først og fremmest utroligt dejligt, og efterfølgende når man har påført sig rensemælken føles ens hud utrolig blød og frisk, ja faktisk en hel del sundere også.

Hvis du har selv har prøvet produktet må du meget gerne skrive en kommentar om din egen oplevelse med rensemælken.

Tags: , , ,

Leave a Comment