Mobil løsninger er for alle virksomheder – store som små!

november 11, 2012

I tider hvor der konstant bliver talt om, hvordan virksomheder kan spare penge, så der kan genereres et større overskud, så er det utroligt, at der ikke er mere fokus på, hvordan der kan spares penge på virksomheden telefoniløsninger.

Der findes efterhånden et væld af forskellige metoder, hvorpå virksomheder kan opdatere de gamle telefonanlæg, som mange stadig hører inden med. Specielt en løsninger med mobiler er blevet populære, idet det er lettere at nå medarbejdere, når de ikke lige sidder på deres plads. Tidligere gik mange opkald fortabt, når en medarbejder ikke var til stede på kontoret, men nu kan man med mobil løsninger inkludere mobiltelefoner i telefonanlægget således, at de fungerer mindst lige så optimal så en almindelig bordtelefon.

For mange virksomheden kan det spare en masse tid, at man ikke hele tiden skal tage imod beskeder og lignende, og den tid kan dernæst anvendes mere konstruktivt på virksomheden. Samtidig giver det medarbejderne mere frihed, idet de ikke skal sidde på kontoret og vente på et opkald, men blot kan tage deres mobiltelefoner med, og så klarer de smarte løsninger resten. Flere virksomheder er endda gået så langt, at de har skifte samtlige stationærtelefoner ud, således at deres nye telefonløsninger kun kører på mobiltelefonerne.

Desværre er der stadig mange virksomheder, både store og små, som ikke har fået øjnene op for de smarte nye systemer, som ikke kunne optimerer telefonservicen, men også kan give mere tid til de ansatte, hvilket som tidligere nævnt derved kan anvendes på mere værdigenererende gøremål. Mobil løsninger er både for den lille nystartede virksomhed, men så sandelig også for de store veletablerede virksomheder, der har komplicerede telefonanlæg. Det gælder blot om at finde den det rette system til den enkelte virksomhed!

Tags: , , , , ,

Leave a Comment