Få det mest optimale telefonsystem med mobil løsninger

december 11, 2012

Det kan være udfordring, når man skal vælge imellem de forskellige mobil løsninger på markedet, idet der findes flere forskellige til erhverv. Det første man skal gøre op med er, om det kun er mobiltelefoner, der skal kobles til løsninger eller om det også er bordtelefoner. Samtidig skal man overveje, om man selv vil står for telefonanlægget eller om man skal have andre til det. Det nyeste på markedet er, at man anvender et hosted telefonanlæg, idet det giver færre startomkostninger samt ingen omkostninger til løbende reparationer.

Det vigtigste er, at man ud af de forskellige mobil løsninger finder en, der passer til de behov, virksomheden måtte have. Mange virksomheder har efterhånden skifte de gamle bordtelefoner, da det giver mere optimeret hverdag, når mange af ens medarbejdere ofte er at finde andre steder, end på deres kontor. Ved at anvende mobiltelefoner få virksomheden og medarbejderne en af de mest optimale løsninger i en travl hverdag, hvor telefonien skal fungerer mest optimalt. Det betyder samtidig, at kunderne oplever en mere fleksibel mulighed for at kontakte virksomheden og dennes medarbejdere, da medarbejderne også vil være at kontakte, når de er på farten.

De nye telefonmuligheder betyder dog ikke, at man skal give afkald på de gamle muligheder med omstilling, velkomsthilsen, telefonsvarer osv., idet det stadig er muligt. Man får dermed det bedste fra flere løsninger, når man vælger skifte til en mere mobil og fremtidssikret løsning, der fører virksomheden rigtig ind i den stadig hurtigt udviklende mobileverden.

Tags: , , , , ,

Leave a Comment