Jeg er blevet afhængig af læderarmbånd og min læderpung

oktober 23, 2012

I sommers var jeg på ferie i Indien. Lad mig bare starte med at sige, at det var en skøn ferie! Jeg synes virkelig, at jeg oplevede meget. Der var både spændende kulturoplevelser og dejlige strande. Selvom der mange steder er fattigdom, så var befolkningen hovedsageligt flinke mennesker, der havde tid til en snak om lokalområdet og kunne give én et par gode råd med på vejen.

Noget jeg virkelig nød ved Indien var de mange markeder man kunne tage på. Lige fra morgen til aften var der markedspladser i byen, hvor vi boede, der solgte alle mulige forskellige slags varer, lige fra læderarmbånd og læderpung til madvarer og spil. Ofte kunne jeg bruge flere timer bare på én markedsplads. Jeg kom især til at købe mig fattig i billige læderarmbånd. Det skyldes nok især, at de passer meget godt til min tøjstil, og så selvfølgelig også, at de kostede det rene ingenting dernede.

For mig er læderarmbånd charmerende fordi de er billige og fordi de er så alsidige. Man kan jo få læder i mange forskellige farver. Og så vil jeg bare sige, at de altså er virkelig dygtige til at knytte gode og solide læderarmbånd i udlandet. Jeg har også været på ferie i andre lande, hvor man ligeledes kunne købe billige læderarmbånd på gader og stræder. Det har medført, at jeg efterhånden har fået anskaffet mig en ret omfattende samling af læderarmbånd. Nogle gange kan jeg have rigtig mange af dem på armen ad gangen, men selvfølgelig er nogle af dem tykkere end andre. Fordelene ved dem er dog også, at de er den perfekte gaveidé. Jeg købte rigtig mange med hjem fra Indien og gav dem rundhåndet ud til familie og venner. På den måde kan de også få en lille del i de dejlige oplevelser jeg har haft på min ferie.

En læderpung kan også gøre meget gavn

Nu er det ikke kan billige armbånd af læder, som jeg har en tilbøjelighed til at købe, når jeg er på ferier. I det hele taget er jeg bare meget begejstret for ting af læder. Tag for eksempel sådan noget som en læderpung. Hvor ofte har jeg ikke taget mig selv i at vende hjem fra en turistbutik med sådan én? De kan både være små og store, og ligesom læderarmbånd synes jeg bare, at de passer til rigtig meget af mit tøj.

En læderpung kan være super at have med sig i en strop over skulderen, for den kan lige have en mobiltelefon og nogle småpenge opbevaret. Så slipper jeg for at skulle klæde mig i noget med lommer! Det synes jeg er rigtig dejligt.

Som følge af mine stigende begejstring for især min yndlings læderpung har jeg taget mig lidt tid til at undersøge, om man ikke også kan købe dem billige i Danmark. Og det kan man faktisk! Jeg har allerede fundet mange webshops, der sælger både en god læderpung eller to, og billige læderarmbånd, men jeg endte med at købe mine varer hos droma.com. Jeg er tydeligvis ikke den eneste, der er afhængig af disse varer. Nu synes jeg stadig det er mere hyggeligt og charmerende at købe sådanne varer når jeg er på ferie, for de fungerer altså sublimt som minder og gaver, men hvis det endelig skal være, så kan jeg også godt finde på at shoppe dem herhjemme, hvis bare jeg finder dem til ordentlige priser.

På det seneste er jeg også selv begyndt at eksperimentere lidt med at fremstille mine egne, billige læderarmbånd. Jeg har også allerede fremstillet en lidt primitiv læderpung, bare for sjov!

Tags: , , , ,

Leave a Comment