Låsesmed – Min lørdag blev reddet af en vaks låsesmed

juli 9, 2012

Jeg gik virkelig rundt med hovedet under min arm i lørdags. Jeg vågnede med tømmermænd, og jeg var dårlig nok vågen, før jeg var nede hos den lokale bager og købe morgenbrød, så jeg kunne komme til hægterne igen. Desværre glemte jeg i forvirringen at medbringe mine nøgler – og pludselig stod jeg med morgenbrød under armen, men havde i virkeligheden mere brug for en låsesmed.

Låsesmeden hjælper hvis du ikke kan finde dine nøgler?Heldigvis havde jeg været forudseende og havde en låsesmed i min kontaktbog på min telefon. Så det tog ikke lang tid at få en låsesmed ud og hjælpe mig. Det kan varmt anbefales at have lidt forskellige telefonnumre klar til brug, og det er langt fra kun med låsesmede at jeg gør det. Jeg gør det eksempelvis også med taxaer.

Efter låsesmeden havde lukket mig ind i min egen lejlighed og jeg endelig kunne få spist min nykøbte morgenmad samt pleje mine tømmermænd foran fjernsynet, aftalte jeg med mig selv, at jeg nok burde få en keyhanger. En af dem der kan fastsættes til ens bukser. Så ved man hvor man har sine nøgler og kan i langt højre grad bevæge sig udendørs uden at komme til at låse sig selv ude. Så gælder det blot om at have de rette bukser på. Jeg bliver simpelthen alt for forvirret når jeg har tømmermænd og det er vanen tro et lørdagsritual – så mon ikke en keyhanger vil være en god investering, så jeg ikke behøver ringe efter en låsesmed på et ugentlig basis?

Tags:

One Comment

  1. Lisbeth Olsen siger:

    Ja, det er noget så dejligt, at der findes friske låsesmede, som straks kommer en til undsætning – selv på en lørdag formiddag.

Leave a Comment