Låsesmed i København

august 19, 2014

 

låsesmed københavnI København findes der mange lejligheder, som man jo ofte kan smide sin nøgle væk til. Alle mennesker har brug for en låsesmed i København på et eller andet tidspunkt og det kan der være mange forskellige årsager til. Det behøver ikke nødvendigvis at være fordi man har smidt nøglen væk, men det kan også være fordi man har haft indbrud og låsen er ødelagt. I Følgende afsnit kommer der en gennemgang af hvad man skal være opmærksom på, for at undgå eventuelle indbrud i sit hjem.
Råd

Hvis du lige har købt et nyt hus, eller lejlighed så er det en god idé at få udskiftet alle låse, da man ikke kan være sikker på om den tidligere ejer eller lejer har smidt nogle af nøglerne væk. Henvender man sig til sin lokale låsesmed i København, så kan han hjælpe med at få ordnet dette for dig, til en god pris.
mange mennesker glemmer nøglens form, når man tænker på sikkerhed og her er det vigtigt at man har en trapez formet nøgle, fremfor et rundt nøglehoved, da det gør låsen langt mere avanceret og dermed sværere at bryde op. Dette kan en låsesmed i København også hjælpe dig med.
Selve cylinderen i låsen skal være bore beskyttet, så man ikke kan bore den op, hvilket vil beskytte dig mod simple indbrud.
En låsesmed i København kan hjælpe dig med at finde ud af om din lås er dirke beskyttet, hvilket nogle ældre låse ikke er.
Låsen skal også være kopierings beskyttet, da det ellers er nemt at kopiere en nøgle der passer ind i låsen.
Til sidst er det vigtigt at påpege at en låsesmed i København kan hjælpe dig med at udskifte låsen når din lås er 7-10 år gammel. Grunden til at låsen skal skiftes hver 7 til 10 år, er at låsen bliver nemmere at kopiere jo længere tid der går.

Flugtvej

Når en tyv skal ud af et hus, så vil tyven altid søge mod døren, hvis han er kommet ind ad et vindue, da det er svært at komme ud med tyvekosterne ud af et vindue.
Derfor er det vigtigt at gøre alt hvad der står i ens magt for at undgå at gøre livet let for tyven.
Måden man gør det svært for tyven at komme ud er ved at få en låsesmed i København, til at vurdere ens dør.
Det som en låsesmed i København typisk vil kigge efter er blandt andet om døren slutter tæt til karmen, da der nemt kan komme et koben ind under døren.
For at være helt sikker på at der ikke kan komme et koben ind under døren, så vil en låsesmed i København kunne installere sikringsskinner, der gør det umuligt for tyven at komme ind under døren med et koben.
Hvis man har en tynd dør i sin lejlighed, så kan en låsesmed i København vurdere om der er behov for at sætte en stærk plade ind i døren, så man ikke kan bryde døren op så let.
Nogle ældre døre kan presses ud af karmen, hvis de er meget svage, så det er vigtigt at alle døre er solidt understøttet, hvilket en låsesmed i København også kan være behjælpelig med.
Det er de færreste lejligheder i København, som har en terrassedør, men har man en så er det vigtigt at få lavet præcis samme ting som på hoveddøren, da tyven altid vil vælge det lettest tilgængelige sted i lejligheden eller huset.

Tags: ,

Leave a Comment