Låsesmed Frederiksberg blev min hjælp i nøden

august 7, 2012

Jeg har efterhånden boet på Frederiksberg i mange år uden at have brug for en låsesmed en eneste gang, men før eller siden skulle det jo ske, at jeg låste mig ude, og forleden dag måtte jeg altså ringe til Låsesmed Frederiksberg for første gang i hele mit liv!

Da jeg skulle ud og handle lørdag formiddag, glemte jeg tilsyneladende mine nøgler derhjemme, og jeg kunne derfor ikke komme ind i min lejlighed. Da jeg aldrig har haft brug for en låsesmed før, havde jeg naturligvis ikke telefonnummeret på den lokale låsesmed, men det havde min nabo heldigvis.

Jeg ringede til den lokale låsesmed på Frederiksberg, og han gav mig den melding, at han kunne være på min adresse inden for en halv time, og det kom bag på mig, at han kunne være der så hurtigt. Efter et kvarters ventetid dukkede Låsesmed Frederiksberg op, og efter få minutter kunne jeg komme ind i lejligheden med alle mine varer.

Jeg ville egentlig bare sige, at det var en rigtig god service Låsesmed Frederiksberg gav mig, og hvis der er nogle af jer læsere derude, der bor på Frederiksberg og har brug for en låsesmed, så kan han i hvert fald helt klart anbefales.

Tags: , ,

Leave a Comment