Kursus i forandring, koncentration og tidsstyring

august 8, 2013

Sommerferien er for langt de flestes vedkommende slut, og det betyder, at vi skal tilbage til gamle rutiner, men for mange betyder det også en ny start. Mange skal til at starte på en uddannelse, mens andre måske skal starte på et nyt job efter ferien. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre din koncentration, hvis du skal til at studere. Har du svært ved forandringer, eller ved at styre din tid, kan du læse om, hvad et kursus i forandring eller tidsstyring indebærer.

Sådan lærer du at holde din koncentration

Har du svært ved at holde din koncentration, kan du med fordel deltage i et af de mange kurser, som Supplement tilbyder. De afholder jævnligt kurser i koncentration, hvilket du kan læse meget mere om her.

Et kursus i koncentration er især fordelagtigt for dem, der snart skal til at studere eller for dem, der skal koncentrere sig i længere tid af gangen.

Kursus i forandring giver dig effektive værktøjer

Både i arbejdslivet, på studiet og i privatlivet kan man ofte komme ud for forandringer i forhold til de rutiner, man er vant til. Det kan til tider være svært at håndtere, og derfor kan det være nyttigt at deltage i et kursus i forandring.

Et kursus i forandring består primært af at give en forståelse for, hvorfor det er nødvendigt med en forandring, og så får man derudover værktøjer til, hvordan man kan lære at håndtere forandringer.

Du kan læse mere om det omtalte kursus i forandring her.

Tidsstyring kursus: Har du svært ved at styre tiden?

Et tidsstyring kursus er især velegnet til dem, der har svært ved at styre tiden og dem, som har svært ved at prioritere deres tid. Det kan både være arbejdsrelateret, i privatlivet eller i forbindelse med et studie.

Det omtalte tidsstyring kursus afholdes jævnligt af Supplement. Læs mere om tidsstyring kursus her.

Hvem er Supplement?

I denne artikel er du blevet introduceret til tre forskellige kurser, nemlig kursus i forandring og koncentration samt tidsstyring kursus, og dette er alle kurser, der afholdes af Supplement.

Supplement er en kursus- og konsulentvirksomhed, der jævnligt afholder kurser inden for forskellige områder. Det er kurser, der både henvender sig til arbejdsmarkedet og privatpersoner, der ønsker at effektivisere deres kundskaber inden for et bestemt område. Det kan eksempelvis være, at man gerne vil blive bedre til at administrere sin tid, og så er et tidsstyring kursus ideelt. Det kan også være, at man gerne vil blive bedre til at holde sin koncentration i længere tid, eller at man gerne vil blive bedre til at håndtere forandringer, og her er et kursus i forandring nærliggende. Der tilbydes dog også mange andre kurser, som for eksempel kursus i hurtiglæsning og i at forstå et regnskab samt mange andre kurser der både henvender sig til privatpersoner og arbejdsmarkedet.

supplement

Tags: , ,

Leave a Comment