En kosmetisk tandbehandling til mig? Ja tak!

juni 18, 2012

Jeg har lige besluttet mig for, at jeg skal have mig en kosmetisk tandbehandling. Det er en beslutning, der har været længe undervejs, da jeg ikke helt har kunnet finde ud af, om det var det rigtige eller ej. Nu har jeg dog truffet min beslutning, og den er jeg rigtig tilfreds med.

Jeg har altid været utilfreds med mine tænder, og det har tæret en del på selvværdet. Da jeg var yngre, blev jeg mobbet i skolen, fordi jeg åbenbart lignede en kanin med mine store hugtænder, og selvom jeg godt ved, at det er dem, der er galt på den, har det alligevel sat sine spor.

Selvom man inderst inde godt ved, at man ikke ligner en kanin, kan man alligevel ikke lade være med at tænke på, om der mon er noget om snakken, for hvorfor skulle de ellers lige nævne det?

Nå men nu har jeg som sagt besluttet mig for at få en kosmetisk tandbehandling, og jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg har lige ringet til Implantatklinik, som skal foretage den kosmetiske tandbehandling, og aftalt en tid om nogle uger.

Jeg har set nogle tv-udsendelser om nogle, der også altid har drømt om at få en kosmetisk tandbehandling, men de skulle ikke blot have lavet en kosmetisk tandbehandling – de skulle faktisk have ændret hele deres udseende. Så drastisk er jeg dog ikke!

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der har prøvet at få lavet en kosmetisk tandbehandling? Er du tilfreds med resultatet, eller fortryder du, at du fik det lavet? Du er meget velkommen til at dele din historie med mig og resten af læserne.

Tags: ,

3 Comments

  1. Mikkel siger:

    Jeg forstår godt, at du vil have en kosmetisk tandbehandling. Ikke at jeg siger, at du har grimme/skæve tænder, det ved jeg af gode grunde ikke noget om, men jeg kender situationen fra mig selv. Jeg har et rigtigt dårligt forhold til mine tænder, og jeg ville ønske, at jeg havde råd til at få dem rettet, så jeg er glad for at høre, at du endelig får gjort noget ved det.

  2. Josephine siger:

    Hvor meget koster det egentlig at få en kosmetisk tandbehandling i dag? Prisen er selvfølgelig afhængig af, hvor omfattende behandlingen er, men hvis man nu fx bare skal have rettet et par tænder?

  3. Sine siger:

    Jeg kan forstå, at man vil have en kosmetisk tandbehandling, hvis det virkelig er til gene for én rent fysisk, men hvis det “bare” handler om dårligt selvværd, skulle du måske hellere investere i en psykolog…

Leave a Comment