Oplev USA på kør selv ferie

oktober 29, 2012

Der er mange ting at se i det kæmpe store USA, der spænder over mange tusinder af kvadrat kilometer. Det kan derfor godt være en svær opgave at finde ud af, hvor man skal starte og hvilke ting, der er værd at se, mens man bevæger sig gennem de forenede amerikanske nationer.

Hvis man har meldt sig til en pakkeløsning, hvor det hele er planlagt på forhånd kan man selvfølgelig nå at se mange ting og det hele er planlagt for en, så man ikke behøver at tænke yderligere over dette, men er det ferie? Er ferie ikke der, hvor man bare kan slappe og gøre, hvad man har lyst til og kommer væk fra hverdagens trummerum. Køre derhen, hvor man gerne vil hen. Se det, man gerne vil se og ikke bare skal følge efter en guide, der leder en rundt ved hånden. Der er selvfølgelig en stor grad af sikkerhed ved at købe en sådan ferie, hvor det hele er arrangeret på forhånd. Så skal man ikke tænke på, hvor man skal bo og hvor og hvad man skal spise.

Føl friheden ved kør selv ferie i USA

USA er for mange indbegrebet med frihed. Så når man besøger et sådant land, er det jo en selvfølge, at man ikke skal være begrænset på nogen måde. Ved at holde  kør selv ferie i USA med bilen er det muligt at opleve en meget stor grad af frihed. Her kan du og familien eller vennerne selv vælge om de har lyst til at dreje til højre, venstre eller bare fortsætte ligeud. Derved kan man selv vælge, hvilket seværdigheder man har lyst til at se og hvornår på ferien. Her er det dog selvfølgelig en god ide at tænke lidt på transport, så man ikke kører mange kilometer forgæves eller unødigt. En vis grad af planlægning kan være en god ide, dog er det muligt blot at køre afsted uden at have forudbestilt nogle hoteller, da man kan leje sig ind på motels, som kan findes over hele landet. Derved kan man tage på ferie i et tempo og kan for alvor slappe af og nyde sin velfortjente ferie.

Bilernes land

USA bliver af nogle kaldt for bilernes land, hvorfor det er klart, at USA derfor skal opleves på landevejen, mens man kører afsted ned af Route 66 og Bruce Springsteen spiller ud af højtaleren, der bliver akkompagneret af V8-motoren, der ligger foran en under den store og lange kølerhjelm.

Tags: , , , ,

Leave a Comment