Jura espressomaskiner – tips og info omkring køb af Jura espressomaskiner

oktober 8, 2012

Er du på udkig efter espressomaskiner af den højeste kvalitet, så er Jura espressomaskiner et sikkert valg. Jura espressomaskiner er lavet i Schweiz og er sponsoreret af selveste Roger Federer.

Når du er kaffetørstig, så er der ikke noget bedre end en kop friskbrygget espresso. I denne forbindelse, så er Jura espressomaskiner et af den slags køb, som aldrig slår fejl. Jura er således berømt for at producere såkaldte fuldautomatiske espresso-kaffe-maskiner med en indbygget kaffekværn og et slutprodukt, som altid begejstrer.

Hvad er Jura espressomaskiner?
Espressomaskiner fra Jura er nogle af de bedste automatiske kaffemaskiner, som du kan købe i Danmark og sågar i hele verden. I modsætning til kaffemaskiner som anvender pulverkaffe, så bruger Juras espressomaskiner hele kaffebrønner, som kværnes umiddelbart før, at du står med en dampende kop kaffe i hånden. Derudover anvender Jura espressomaskiner frisk mælk og ikke kondenseret mælk.

For hver enkel kop kaffe vil din Jura espressomaskiner male kaffebønderne, hvor det blandes med 90 grader varm vand. Denne metode giver en velsmagende, delikat og fyldig konsistens.

På trods af sit navn, så er en Jura espressomaskine i tillæg til espresso også i stand til at lave alle andre former for kaffe. Derfor, uanset om du har lyst på en espresso, caffe latte, cappuchino eller sågar en ganske almindelig kop kaffe, så er det noget som Juras espressomaskiner kan trylle frem for dig.

Mere om firmaet bag Jura espressomaskiner
Jura kommer fra Schweiz, hvor de har eksisteret siden 1931. Jura producerer udelukkende fuldautomatiske kaffemaskiner, som er kendetegnet ved konsistent høj kvalitet, flot design og altid velsmagende kaffe.

I tillæg til at levere god kaffe, så er Jura også kendetegnet ved, at deres kaffemaskiner er ualmindeligt miljøvenlige, sammenlignet med tilsvarende produkter på markedet. Således har Juras kaffemaskiner et ganske lavt strømforbrug, da de ikke har en kedel, men fungerer ved hjælp af gennemløbsvarme. Denne mekanisme gør, at en kold og nystartet maskine blot er 45 sekunder om at være parat til brug. Denne meget korte opstartstid slår selv en almindelig elkedel, som ellers er kendetegnet ved en meget hurtigt vandopvarmning

Derudover har Juras espressomaskiner en ´full off´ knap, som gør, at maskinen ikke bruger noget strøm overhovedet, når den er slukket (inklusiv standby-strøm).

Hvilke modeller findes der?
Jura har kaffemaskiner til rådighed i mange forskellige modeller, alt efter hvad dit behov er. Hvis du ønsker en espressomaskine, som er lille men effektiv, så kan du for eksempel investere i Juras ENA 1 Micro. Denne espressomaskine er verdens enkleste og mindste fuldautomatiske kaffeautomatisk og er noget, som vil se flot ud i ethvert køkken og på ethvert kontor – og så laver den naturligvis også lækker kaffe.

Jura kaffemaskiner og Roger Federer
Endelig kan det som en lille sjov anekdote nævnes, at en af Juras mest prominente ambassadører er verdens bedste tennisspiller gennem tiderne, Roger Federer. Roger Federer er ligesom Jura fra Schweiz og har indgået et samarbejde baseret på deres fælles værdier om at levere et fantastisk produkt, som på flere måder end én skiller sig ud fra sine konkurrenter.

Tags: , , ,

Leave a Comment