jens mygind bertelsen varda jobservice

Jens Mygind Bertelsen, Varda Jobservice og chancen

september 18, 2014

Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice forsøger at gøre en forskel for mennesker. Han har tidligere hjulpet traumatiserede flygtninge og var en af de bærende kræfter i projektet ”Ny chance for alle”, som gjorde op med at give op.

Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice går ind for, at alle mennesker skal have en ny chance – og de skal have støtte, hjælp og inspiration til at følge sine drømme – uanset hvor langt væk målet end måtte se ud til at være.

Vejen er lang og sej, og derfor er det en gigantisk fordel, at Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice har så mange års erfaring i at hjælpe, og socialrådgivning er hverken for sarte sjæle eller nybegyndere. Det var et godt og nyttigt projekt, som genoptog sager og fik givet en ny og bedre start til tusindvis af mennesker.

Det drejer sig om at gribe chancen, når man får den, og det opfordrer Jens Mygind Bertelsen og Varda Jobservice alle mennesker til. Du kan følge Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice på LinkedIn eller læse disse artikler om ham:

Tags: ,

Leave a Comment