Jeg har været vågen i 38 timer

november 28, 2013

Vædemål med en kamerat om hvem der holde sig vågen længst, lige nu har jeg været vågen i 38 timer, og jeg har det godt nok underligt lige nu. Jeg red på en adrenalin bølge på et tidspunkt, men nu er jeg nær kvalme istedet. Jeg har ikke tænkt mig at tabe, så jeg holder mig beskæftiget til 40t, så føler jeg mig sikker på sejer.

Jeg har læst mig frem til at 7,5 timers søvn hver nat er det optimale, overstiger du 8 timers søvn giver det dårligt humør, og man får flere humørsvingninger og er generelt mere træt. Mange der sover mere end 8 timer lider af en mild form for søvnapnø, hvor åndedrættet standser i ca.10 sekunder. Jeg sover nu mest omkring de 7-8 timer i det normale, og det er perfekt.

Zzzzzzzzzzz ZzzzzzzzzZZzzzz

 

Tags: , ,

Leave a Comment