Fri intern telefoni­­­­ i virksomheden og minimer omkostningerne

juli 30, 2012

Hvorfor betale for at telefoni internt i virksomheden, når man med et enkelt system kan ringe gratis afdelinger og kollegaer imellem. I dag er der mange virksomheder, der stadig betaler for at tale somme i mobiltelefoner, men det er slet ikke nødvendigt.
Ofte bliver der ringet meget mellem kollegaer og afdeling, og selvom man har en arbejdsmobiltelefon, så betaler man samme pris, som hvis det var en almindelig telefon man ringede til. Ved at få fri interne telefoni minimere man omkostningerne på telefonregningerne i virksomheden, da man kan ringe helt gratis mellem alle mobiltelefoner eller IP-telefoner. På denne måde bliver det også billigere, hvis der holdes mange telefonmøder i virksomheden, da alle pludselig er koblet op på fri intern telefoni. Det er den optimale løsning for virksomheder, der har mange ansatte, som ofte er på farter eller arbejder hjemmefra, hvor man ikke har en direkte linje.

Ofte kan en interne telefoni løsning kombineres med andre muligheder, så man få det mest optimale telefonsystem, der supporterer alle virksomheden afdelinger mest optimalt. Har man f.eks. ekstern leverandør til telefonanlægget, vil ofte kunne koble det hele sammen til en løsning. Det bliver ikke lettere at optimere virksomhedens telefonløsninger!

Tags: , , , ,

3 Comments

 1. www.anyhed.dk siger:

  Fri intern telefoni­­­­ i virksomheden og minimer omkostningerne…

  Ved at få fri interne telefoni minimere man omkostningerne på telefonregningerne i virksomheden, da man kan ringe helt gratis mellem alle mobiltelefoner eller IP-telefoner. På denne måde bliver det også billigere, hvis der holdes mange telefonmøder i v…

 2. Jesper Henriksen siger:

  Det lyder ret smart, at man kan koble mobiltelefonerne til systemet, så de også kan stille videre til andre og på den måde være forbundet med den interne telefoni.
  Er det alle mobiltelefoner, der kan bruges til dette system?

 3. Sofie Poulsen siger:

  Jeg kan ikke nævne en eneste arbejdsplads, som jeg har været på, hvor det med telefonerne bare kørte.

  Kunne godt være at man skule foreslå dette interne telefoni for min nuværende chefen ved lejlighed – for ja, der er gode penge at spare!

Leave a Comment