Find den bedste løsning af industriporte hos Nordic System

juli 19, 2013

Har man store industribygninger, kan det til sider være svært at finde de rette porte, som passer i alle mål. Selvom man finde en virksomhed, der sælger industriporte, så er det ikke sikkert, at de har de rette porte til netop din bygning. Hos Nordic System sælger de derfor også porte efter specielle mål, hvor de selv kommer ud og måler op. Dette sikre, at man får de bedste porte til bygningen.

Samtidig har man også mulighed for selv at være med til at designe de industriporte, man gerne vil have leveret. Det giver en vis frihed, når man skal bestille, idet man kan få et produkt, som ikke kun har de rette mål, men hvor udseendet også passer ind med resten af bygningen. Ofte er det jo store porte, man taler om, hvorfor de vil være synlige på en stor del af bygningen. Og så er det rart, at man kan finde og bestille et produkt, som passer ind i det rette design. Ydermere er det vigtigt at fremhæve, at alle materialerne anvendt til industriportene er tilpasset det danske vejr, hvilket betyder, at man får den længste holdbarhed. Dette er en vigtig information, og muligvis ikke noget man normalt ville tænke over, men idet det danske vintervejr kan være noget hårdt ved mange materialer, er det af stor betydning, at dette er tænkt ind i produktionen. Endvidere opfylder alle porte samtlige sikkerhedskrav samt EU direktiver indenfor området, hvilket giver en større sikkerhedsfølelse.

Portene kan både laves som mekaniske eller manuelle, således at de kan tilpasse til forskellige anvendelsesområder. Denne store fleksibilitet i produkterne giver kunderne mulighed for at få den mest optimale løsning, som kan holde i rigtig mange år. Samtidig giver Nordic System også ti års garanti på alle deres porte, hvilket giver kunderne en god fremtidig garanti.

Nordic System er specialiseret i ledhejseporte, hvilket de leverer til både industri, landbrug og private. Deres store erfaring gær, at de kan tilbyde kompetent vejledning og god rås, således at kunderne få den bedste løsning til netop deres behov. Det store sortiment af ledhejseporte består både af almindelig industriporte, full view, perforated og hurtigt porte, som er gode at anvende til områder, hvor der er hyppig trafik. Så alt efter hvilke behov kunden har, kan man finde et produkt, som passer.

Leave a Comment