Hvorfor få en Botox behandling?

juli 9, 2013

Jeg kan ikke forstå dem der modtager en botox behandling og hvorfor de gør det. Jeg har selv en del rynker, men jeg mener også, at de har historier at fortælle. Hvorfor skal vi alle se yngre ud og hvorfor må jeg ikke kunne se på dig, hvor gammel du er?

botox behandlingJeg tog mig sammen til at spørge en der vidste en masse om det for at få en mere intelligent samtale ud af det, og han fortalte mig kort og godt, at det ikke er alle der har det med skønhed på samme måde, som jeg har det, hvilket var en ganske godt argument, men jeg kan dog stadig ikke helt forstå, hvorfor ansigtets naturlige historier skal viskes ud. Han fortalte endvidere at botox behandlinger ikke skal anses for at viske alle linjer i ansigtet ud, men at det var til at få musklerne i ansigtet til at slappe af, hvilket kan være en god ting for mange. Men jeg mener nu stadig at der er for mange, der bruger botox med den forkerte bagtanke om at se yngre ud så.

Efter min samtale har jeg ikke ændret min holdning til de mange botox behandlinger der foretages i de disse år, men har til gengæld fået udvidet min horisont for hvem der modtager disse behandlinger. Samtidig kan jeg godt se hvordan nogle kan have gavn af en botox behandling.

Tags: ,

Leave a Comment