Hvorfor er sikkerhedsskoene fra HKSDK bedre end andre?

oktober 1, 2013

Arbejder du i byggebranchen, eller i en anden branche hvor det er påkrævet at bære sikkerhedssko, så læs denne artikel om sikkerhedssko. I artiklen vil der blive taget udgangspunkt i producenten HKSDK, som de fleste af jer garanteret allerede kender til.

HKSDK blev grundlagt i 1997 og er et dansk firma, der i dag leverer sikkerhedssko til butikker i hele Nordeuropa. Firmaet er i dag en af de mest innovative producenter af sikkerhedssko og andet professionelt fodtøj i Europa. HKSDK producerer faktisk det, som de selv vil kalde for de bedste sikkerhedssko på markedet, og hvordan kan det så være? Få forklaringen i nedenstående afsnit.

Først og fremmest sørger HKSDK sig hele tiden for, at de er opdateret i forhold til ny teknologi på markedet, men de er altid et skridt foran alle andre, og det er hovedårsagen til, at deres sikkerhedssko simpelthen er de bedste på markedet.

De benytter sig af flere forskellige teknologier, når skoene produceres; Air Tech, Light Weight Tech, Energy Sål, Aqua Cell Membran og Non-Metal. Ved hjælp af disse teknologier kan man producere de bedste og letteste sikkerhedssko på markedet, hvilket er ideelt for forbrugeren. Derudover har de sørget for, at skoene har et smart design, så de også kan bruges udenfor arbejdstiden, hvis man eksempelvis skal til og fra arbejde med skoene på.

sikkerhedssko

Sikkerhedssko er dog langt fra det eneste, som de producerer. De producerer nemlig også både almindelige arbejdssko og træsko, som også kan bruges i arbejdssituationer. Mulighederne er mange, men kvaliteten er altid i top.

Tags:

Leave a Comment