Hurtig skilsmisseproces med en fælles advokat

april 29, 2014

Hej alle og velkommen til endnu et blogindlæg fra min side af

I dag vil jeg fortælle om min gode oplevelse med mit advokatfirma, som jeg dog mødte under nogle lidt kedelige foranstaltninger, som man jo oftest gør når man skal bruge en advokat eller et velrenommeret advokatfirma.

Da jeg i lang tid gik og overvejede at lade mig skille fra min kone, overvejede jeg i lang tid både ulemperne og fordele ved at jeg blev skilt fra min kone gennem syv år.  Vi havde haft nogle rigtigt gode år sammen, og vi havde sågar også fået to børn, så det ville være meget hårdt for både os og børnene at vi skulle lade os skille, da det ville være en stor omvæltning i vores liv. Dog er det også dumt at spilde flere af sine år i et ulykkeligt ægteskab hvor begge parter ikke er glade for hinanden længere, og hvor det nogle gange kan være helt forfærdeligt at skulle tænke på at komme hjem efter arbejde, hvor man ved at der ligger et skænderi og ulmer.

skilsmisse advokat

Hårde valg og beslutninger

Der talte jeg det igennem med min kone, og fortalte hende om mine tanker og overvejelser, og hun var overraskende meget roligt og enig i mine betragtninger, og mente også at vi burde lade os skille, og for at det skulle gå så hurtigt og smertefrit som muligt valgte vi at ringe til et advokatfirma som kunne hjælpe os med at finde en fælles advokat. Så vi kunne sikre os at vi ikke spildte unødvendig tid på formaliteter og bagateller, det vi gerne ville have advokaten helt specifikt skulle hjælpe os med var fordeling og opgørelse af bodelingen og hvem der skulle have børnene.

Vi blev enige om at det ville være bedst at børnene blev sammen med deres mor, mens jeg selv skulle flytte ud og finde mig en ny lejelighed. Børnene kunne så besøge mig hver weekend, mens jeg også havde mulighed for at følge dem til og fra skole to gange om ugen. Det var ikke en optimal situation, men det er hvad der sker når man bliver skilt, så bliver man nødt til at foretage nogle hårde valg, som man ikke selv er særlig glad for.

 

Kompetent og kyndig rådgivning

Jeg kan med god samvittighed sige at jeg er glad for at vi det advokatfirma vi nu engang valgte, da den advokat vi fik, viste sig at være yderst erfaring og kompetent på skilsmisseområdet, samtidig med var hun god til at ikke være partisk på nogen måde, men så hele sagen fra begge sider og derefter rådgav om de bedste valgmuligheder der lå foran os. Det var i det hele taget en meget professionel og kyndig rådgivning vi fik, og jeg er sikker på at grundet vi valgte en fælles advokat at dette gjorde processen meget hurtigere.

Tags: , , , ,

Leave a Comment