Her kommer der lidt info omkring bingo

september 24, 2014

Bingo har en lang tradition i Danmark, hvor der nærmest var bingohaller i enhver by man kom til, men i dagens Danmark er der flere og flere der lukker. Grundet til at de lukker er at der er flere mennesker som vælger at spille deres bingo spil på nettet i stedet for den traditionelle metode, ved at gå i en bingohal. Der er selvfølgelig ulemper og fordele ved alt, men ved at rykke bingo på nettet, er der faktisk rigtig mange fordele ved det. Fordelene ved bingo på nettet vil blive beskrevet i denne lille artikel.

Den største fordel, ved at spille bingo online, er at man de fleste steder kan vælge det der hedder automatisk afkrydsning af numrene på pladen. Denne funktion er jo super smart i bingo, for misser man et nummer kan det blive fatalt i sidste ende. Alle kender følelsen af at sidde tilbage med ét nummer på pladen, som ikke er krydset af, hvor der så bliver råbt bingo. Dette kunne jo have været undgået hvis man fulgte med, men det behøver man ikke i bingo på nettet. Der krydser computeren selv nummeret af, så man aldrig misser et eneste nummer. Ordet ”smart”, er vidst ikke nok til at beskrive denne funktion, som man er utroligt glade for når de spiller bingo online.

De mennesker som har spillet bingo i mange år, kender til følelsen af at man godt lige kunne bruge en kop kaffe, men at der er langt vej til at bingospillet er slut, men det behøver man slet ikke at tænke på længere, hvilket er godt.

Bingo – Banko – Tango

Mange spørger om hvad man egentlig skal råbe når man har ramt mønsteret, rækkerne eller fuld plade. Det behøver man slet ikke at tænke over længere, for computeren gør det automatisk nu, hvis nu man rammer en kombination af tal på pladen. Denne funktion er jo super fed i bingo, hvis det er man har mange plader liggende, som man holder styr på. På denne måde så kommer der altid den rigtige vinder. Mange forbinder bingo med der her med at råbe ordet bingo, men det kan man godt se bort fra når nu det er man sidder derhjemme på computeren.

Rammer man den fulde plade, eller en anden kombination i bingo, så bliver vinderen udråbt på skærmen, så alle kan se hvem der har vundet. Dette er for at ingen føler sig snydt, og så man kan sige tillykke til den der har vundet i bingospillet.

På nogle hjemmesider kan man vælge om man vil have den automatiske nummerafkrydsning sat til eller fra, men alle kan vel godt blive enige om, risikoen for fejl er større, hvis det er at man selv vælger at krydse sine numre af.

Bingo

Når der er bingo, så er det ensbetydende med at der er en der har vundet. Ved at spille det på nettet, så slipper man for at der er en fuld tosse i bingohallen, som synes det er sjovt at råbe nummeret op for at irritere de andre i hallen. Det må man da nok sige er rart, at man kan slippe for de typer.

En anden fordel der er ved bingo, det er at man kan spørge i chatten om der er nogle derinde der har nogle tips og tricks til at forøge sine chancer. Menneskerne der sidder og chatter derinde er altid super gode til at dele ud af sin viden.

Tags:

Leave a Comment