frokostordning

Har du brug for en varierende frokost?

januar 16, 2015

Har du efterhånden ingen idéer til din daglige frokost? Er du træt af de samme madder, som bliver smurt hver eneste dag? Så se med her!

Det kan nemlig være svært at være idérig hver eneste dag, når det gælder madpakken. For det kan være svært at finde ud af hvad man har lyst til at spise dagen efter. Vi alle kender til det problem, hvor man har smurt madpakken, det er ved at være frokosttid og man har egentlig slet ikke lyst til at spise det man selv har stået og knoklet for. Det kan være enormt frustrerende, da man ofte så springer frokosten over eller blot tager ud og køber noget andet. Det kan dog være enormt dyrt i længden, da det ikke længere er billigt at spise ude. Det er derfor vigtigt at man prøver at lave en smagfuld frokost.

Det kan dog være svært for mange at finde tid til at lave en lækker frokost hver dag, da der er mange andre ting, som er vigtigere. Det kan derfor være svært at sætte sin tid af for blot at behage sin egen mave. Den travle hverdag, hvor man får fri fra arbejde, skal hente børn, skal handle, hjem og lave mad, vaske tøj, rydde af bordet, få børnene i bad, putte dem i seng, smøre deres madpakker til skolen og så videre. Der er mange ting, som spiller ind i hverdagen og det kan derfor være svært at finde tid til at lave en spændende og sund frokost. Overskuddet er der sjældent og det kan derfor være svært at ændre.

Her kan arbejdspladsen gøre noget i forbindelse med frokosten. For det er langt fra kun én medarbejder, der har det sådan. Derfor kan virksomheden se muligheden i at indføre en frokostordning. Det kan både øge medarbejdernes motivation og gøre dem glade, da de af den grund har mere overskud, når de møder ind på arbejdet. Medarbejderne bliver ligeledes samlet på et bestemt tidspunkt i stedet for at spise på skift. Det kan derfor forbedre sammenholdet, når man har indført en frokostordning, da maden derfor bliver bragt på det ønskede tidspunkt. Hvis man ikke har sådan en slags ordning ses det ofte at medarbejderne deler sig op i grupper og det er en skam.

En frokost på arbejdspladsen kan derfor gavne mere end man tror og det er derfor bare at gøre noget ved det i en fart. Det er også en god måde at indføre en sund kost. Det ses nemlig ofte at de medarbejdere, som ikke spiser sundt dagligt, har et ringere energiniveau. Man kan derfor øge tempoet med en sund frokost, som jo kun er fordelagtigt!

Frokostordninger er også smarte, da man selv kan vælge hvilken udbyder man ønsker sin mad fra. Så hvis man ikke bryder sig om det valgte køkken, er det bare at ændre det til et nyt. Man vil derfor altid have mulighed for at få en varierende kost, da man selv er herre over det.

Det kan virkelig anbefales, hvis man ønsker glade og motiverede medarbejdere!

Tags: ,

Leave a Comment