Gangstativer kan hjælpe mange ældre med at bevare friheden

november 15, 2012

Det er ingen hemmelighed, at det for mange personer kan være svært at indse, når man bliver ældre og har brug for lidt hjælp til at komme rundt. For mange kan det have stor betydning, at de stadig selv kan købe ind eller blot gå en tur, men når bentøjet begynder at svigte, er det oftest disse daglige gøremål, der synes mest uoverskuelige.

Derfor vil det glæde mange, at der i dag findes et stort udvalg af forskellige gangstativer, således at alle kan finde det helt rette til netop deres behov. Gangstativer behøver ikke at være store og tunge som tidligere – i dag kan man f.eks. få fin og let rollator, som sagtens kan komme ind i offentlige transportmidler. Samtidig kan nogle have behov for mindre gangstativer så som en albuestok, hvilket også findes i en sammenklappelig model lige til at komme i tasken. Dette har også hjulpet mange ældre til at indse, at det ikke er en skam at bede om hjælp, når benene ikke længere vil som tidligere. Yderligere gør de mange valgmuligheder også, at ældre føler sig bedre tilpas, når de ikke er tvunget til at anvende et specielt hjælpemiddel, som egentlig ikke dækker deres behov.

Føler man, at der er behov for at undersøge eller prøve de forskellige gangstativer, så kan man f.eks. kigger forbi en butik som Seniorland, som har et stort udvalg af mange forskellige modeller i gangstativer lige fra en lille spadserstok med derbygreb til den mere udbyggede model i form af en rollator – der er altså noget for alle med brug for lidt hjælp til at komme rundt. Og har man ikke mulighed for at komme ind i en butik, så kan man kigge på hjemmesiden her, hvor der er illustreret en stor mængde forskellige gangstaver – om ikke andet så til inspiration.

Tags: , , , , ,

Leave a Comment