Fakta om forbrugslån – Oplysende guide om forbrugslån

juli 30, 2012

I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvad forbrugslån er for en størrelse. Bliv klogere på hvornår det giver mening at ansøge om denne type lån samt hvilke krav forbrugslånudbyderne har, før du kan få dit ønskede pengelån.

Forbrugslån – Den hurtigste form for lån

Den helt store gevinst ved at tage denne type lån er, modsat eksempelvis et banklån er, at man vil have de ønskede penge klar på sin NemKonto på kun en hverdag. Noget som nemt kan trække i langdrag hos din lokale bank. Forbrugslån har nemlig langt færre skridt, og alt papirarbejdet bliver ordnet nærmest pr. automatik. Dette er en af de helt store fordele ved forbrugslån.

Hav altid en tilbagebetalingsplan før du ansøger om et online lån

Før du låner, så er det en rigtig god ide at tænke hele låneprocessen igennem – og om du vil have penge til at betale lånet tilbage i rette tid. Betaler man for sent, så kan det nemlig nemt blive en halv dyr affære, især når man tager de små lånebeløb i mente. Et forbrugslån er nemlig i skrivende stund stadigvæk forholdsvis små beløb, som typisk rangere mellem 500 til 6.000. Dette varierer dog fra den ene låneudbyder til den anden. Der er snak om at hæve lånegrænsen helt op til 50.000. Dette vil hurtigt gøre forbrugslån til en helt anden type lån som man skal kigge på med lidt andre briller. Det er de færreste som har brug for 50.000 kroner som samtidig kan tilbagebetale efter 2-6 uger som typisk er længden et forbrugslån løber over. Det vil altså blive en lidt anden målgruppe end den nuværende.

Hvem kan ansøge om et forbrugslån?

Det er langt de fleste i Danmark, som kan ansøge om et forbrugslån da kravene er forholdsvis nemme at opfylde. Det eneste man reelt skal opfylde for at kunne låne er at være fyldt 21 og have dansk CPR-nummer. Derudover vil man hurtigt få problemer med at låne hvis man allerede er i forskellige registre over dårlige betalere – såsom RKI. Har du efter at have læst denne artikel fået lyst til at læse mere om forbrugslån så hop ind på SMS-lån.dk og læs om de mange forskellige forbrugslån typer der er skudt op de sidste år. Har du omvendt gjort op med dig selv, at du gerne vil ansøge om et forbrugslån, så kan det eksempelvis gøres her.

Tags:

3 Comments

  1. Marie Wengler siger:

    Hvad er forskellen på et sms lån og et forbrugslån egentlig? Jeg ved selvfølgelig godt, at der er forskel på, hvordan man ansøger om de forskellige lån, men kan man låne flere penge ved at vælge det ene lån frem for det andet eller hvordan?

  2. Emil siger:

    Hej Marie, og tak for din kommentar.

    Det er vigtigt at forstå, at et SMS lån er en special form for forbrugslån, og hos langt de fleste låne-udbydere vil det være præcis samme pengebeløb man kan låne.

    Håber du kan bruge mit svar til noget.

  3. Martin Nissen siger:

    Emil, er et sms lån ikke en meget mindre udgave af et forbrugslån? Et forbrugslån er jo som regel et lidt større lån, som man kan bruge til stort set alt, mens et sms lån nærmere er et mindre lån, som man kan bruge til at klare resten af måneden.

Leave a Comment