Forbrugslån – Den hurtige måde at låne penge

juli 4, 2012

Det er aldrig sjovt at skulle låne penge. Dog kan det være en nødvendighed i pressede tider, eller hvis man pludselige får regninger man slet ikke have forudset.

Sidste gang jeg så mig nødsaget til at låne penge, prøvede jeg et af det nye slags forbrugslån i stedet for at gå den lange vej til banken. Det hastede nemlig en kende mere end min bank er villige til at skynde sig. Der skal jo altid være så meget papirarbejde, om man så vil låne 5.000 eller 100.000.

Sådan var det på ingen måde at tage et forbrugslån, og kommer jeg i en lignende situationer, og har brug for at låne penge, og beløbet ikke overstiger hvad man kan låne via disse firmaer, så vil jeg helt sikkert vælge den løsning i stedet for at skulle slås med min bank. Det er bare nemmere og hurtigere.

Godt nok er rente lidt højre, men siden disse penge lån kun løber i en meget begrænset tid (typisk 4-6 uger) så vil renterne ikke nå at tælle til noget nævneværdigt men de små lånebeløb der er til rådighed.

Man skal være langt mere bekymret for renterne på de store banklån som typisk tager 20-30 år at få afbetalt. Der kan man om noget snakke om rentes rente. Alligevel er det forbrugslån-firmaerne, der har rygtet med høje renter, som på det nærmeste er et paradoks.

Smid gerne en kommentar hvor du deler dine oplevelser med forbrugslån, eller måske har du et par bevingede ord (eller frustration) over et 30-års banklån?

Tags:

Leave a Comment