Få styr på de juridiske elementer med Ret&Råd!

november 10, 2014

Er I en forening eller en organisation, der ofte har spørgsmål omkring det juridiske? Så er svaret lige her! For så har I brug for en advokat i foreninger! For det kan nemlig være svært at holde styr på alle de forskellige regler og normer, der befinder sig i Danmark. Derudover er det ikke de samme regler, der gælder inden for de forskellige juridiske områder. Det er dog utroligt vigtigt at kende til enhver regel, hvis man driver en forening eller organisation. Så hvis I føler, at I kunne blive bedre, skal der helt klart gøres noget ved det.

werwerJens Hessel, som er advokat og partner i Ret&Råd, kan hjælpe jer godt på vej! For der er nemlig meget man skal vide. Det er ikke blot hvordan og hvorledes man skal drive en forening eller organisation, men også hjælp til de juridiske elementer i forbindelse med selve etableringen. Det kan hurtigt gå grueligt galt, hvis man er usikker på en etablering, så hvorfor ikke hellere få hjælp af Jens Hessel fra starten? Det kan virkelig anbefales til alle!

Mange kaster sig nemlig bare ud i det, som medvirker til fatale problemer på længere sigt. Derfor kan Jens Hessel i samarbejde med Ret&Råd være behjælpelig med bearbejdningen af de forskellige muligheder der er inden for udvikling og omlægning af aktiviteter, som er nødvendigt hvis man driver eller skal til at drive en forening eller organisation. Hvis I ligeledes sidder inde med en masse spørgsmål omkring håndtering af de organisatoriske og økonomiske faktorer, er det heller intet problem, da de har mange års erfaring og kan derfor altid hjælpe jer.

Hvis I ønsker, at jeres forening eller organisation bliver stærkere, er det et strategisk træk at indgå et samarbejde med Ret&Råd. Dette vil også ændre kundernes synspunkt, da I nu bliver et troværdigt firma, der har det juridiske på sin plads. Hvis dette lyder interessant og I har brug for en advokat i foreninger, er det blot at kontakte Ret&Råd og I vil få en fremtid, hvor I har styr på de forskellige muligheder og risici. Det kan varmt anbefales!

Tags: ,

Leave a Comment