Få hjælp til at finde gode priser på dit nye tegltag

august 23, 2013

De fleste der skal have nyt tegltag tænker først og fremmest over hvordan de bedst finder rimelige priser på det. Men for at kunne skelne mellem den reelle værdi af et godt tilbud, er man nødt til at vide præcist hvad der indgår i tilbuddet. Det nytter ikke noget at indhente tilbud på et tegltag, og kun få priser for et ufærdigt eller ukomplet produkt.

Derfor er det vigtigt med en fuldstændig og komplet arbejdsbeskrivelse, når man skal lede efter priser på et nyt tegltag. Entreprenørene, der skal give svar på opgaven, forholder sig ud fra det man beder om, så hvis man glemmer at lade en række emner indgå i arbejdsbeskrivelsen, bliver de heller ikke inkluderet i tilbuddet. Og det kan være et problem, når man står der bagefter med f.eks. haven fuld af affald, man glemte at arrangere bortafskaffelse af.

At få nyt tag er selvsagt et stort projekt, og typisk noget de færreste har prøvet før. Derfor er det meget almindeligt slet ikke at være klar over, alt hvad det indebær. Det er selvfølgelig ikke noget at være flov over heller, men det er netop en god grund til at få hjælp til opgaven. Selve planlægningen af et nyt tegltag er som regel den største opgave for dig som husejer, og det er i den sidste ende udelukkende i din interesse, at det er fair men korrekte priser, du får indhentet på opgaven.

En god rådgiver kan hjælpe med at finde rimelige priser på dit nye tegltag, men kun hvis han kender opgavens størrelse. Derfor er de dygtigste rådgivere meget interesseret i at hjælpe dig med at udforme en komplet og altdækkende arbejdsbeskrivelse, således at de priser han indhenter på dit tegltag dækker alt, hvad projektet indebærer. Udgiften til rådgiverens hjælp er generelt meget beskeden i forhold til hele projektets pris, men kan sagtens spare dig for både mange penge og megen besvær, set i forhold til hvis noget går galt eller er glemt på grund af misforståelser omkring arbejdets omfang.

Nogle rådgivere har et samarbejde med en række entreprenører. Det gør, at de kender hinanden og har strømlinet arbejdsprocessen godt, hvilket medfører høj effektivitet og mindre spildtid, noget der i sidste ender hjælper med at kunne give lave priser på tegltag.

Vælger du at benytte dig af en rådgiver i forbindelse med indhentning af priser og lægning af et nyt tegltag, kan du være sikker på et trygt forløb og i sidste ende solidt produkt uden fejl og mangler. Og alt det til – hvad der ses i undersøgelser omkring kunders tilfredshed – i sidste ende billigere penge, end hvis man prøver at gøre det hele selv.

Så få professionel hjælp til dit nye tegltag, både hvad priser, planlægning og konstruktion angår, og kontakt din rådgiver idag. Du vil ikke fortryde det.

tegltag priser

Tags: , ,

Leave a Comment