tandlæge i København

En tandlæge der har søndagsåbent i København!

november 24, 2014

Har du knækket en tand og det er søndag? Hvad gør du? Du har ledt og ledt i telefonbøger og på internettet, men du kan ikke finde en eneste tandlæge, som har søndagsåbent i København. Du ringer rundt til familie og venner, idet du er så desperat. Smerterne begynder at snige sig på og du vil gerne have fat i en tandlæge lige nu og her!

Mange står i sådanne problemer i weekender og ved ikke hvad de skal stille op, da deres egen tandlæge holder lukket. Det kan derfor være et stort problem for mange at finde en tandlæge, da de ikke ved hvor de skal lede. Men vær altid forberedt! Der er nemlig en tandlæge ved navn ”Tandlægecenter Højbro Plads”, som er klar til at hjælpe dig!

Denne tandlæge har søndagsåbent i København, som er et sjældent syn. Så hvis du står i problemer i weekenden eller på helligdage, skal du ikke blive bekymret, da der altid er hjælp at hente hos Tandlægecenter Højbro Plads. Idet denne tandlæge har søndagsåbent i København er det blot at kontakte dem, da de altid vil kunne løse dine problemer! Så hvis du får en akut smerte om det er om dagen eller aftenen i weekenden, skal du blot ringe til 31 31 13 06, som er deres døgntelefon. Her vil du kunne få gode råd til hvordan du kan dæmpe smerten og kunne bestille tid til dagen efter. Der er derfor altid hjælp lige rundt om hjørnet! Det er blot dig der skal tage kontakten. Så næste gang du står i problemer, er du forberedt, da du har tastet dette nummer ind i på din mobil!

Denne tandlæge har meget fleksible åbningstider, idet det er en tandlægevagt. Det kan være svært for mange at finde en tid til tandlæge, hvis deres tandlæger lukker tidligt. For det er ikke alle der kan tage fri fra arbejde for at gå til tandlægen. Det har Tandlægecenter Højbro Plads set som en mulighed og tilbyder derfor sene åbningstider.

Det er derfor muligt at komme til tandlægen til kl. 22 på en fredag, hvor mange tandlæger lukket tidligt på grund af det er sidste dag på ugen.

Der er derfor kun fordele ved denne tandlæge og det kan blive din faste, hvis du ønsker det! Ring til dem i dag og vær altid i trygge hænder!

Tags: , , ,

Leave a Comment