En tagrenovering er ofte den bedste løsning for et ældre tag

september 13, 2013

En tagrenovering kan være en god løsning, hvis en reel udskiftning af taget ikke kan komme på tale.

Måske mangles der penge til den større udgift det er at få nyt tag på huset. Måske er tagets levetid slet ikke opbrugt endnu, og en tagrenovering er den mest økonomiske løsning. Måske er du bare glad for dit nuværende tag af rent æstetiske årsager, og vil forlænge dets levetid længst mulig.

I alle disse tilfælde er en tagrenovering sandsynligvis den bedste løsning. Et gammelt og slidt tag kan hurtigt gå i så slem forfald, at en reel udskiftning af hele taget er den eneste mulighed. Venter man for længe, går man altså glip af muligheden for blot af nøjes med en tagrenovering.

Tage kan også blot se meget slidte og beskidte ud, men i virkeligheden være i ganske fin stand under en plettet dækning af alger. Her ville det være synd og spild at gå efter et nyt tag, når det nuværende tag kan gøres så god som ny med en simpel tagrenovering.

Nettet bugner af gode tilbud, som man kan benytte sig af. Som med alle normale, mindre indkøb, er det en god ide at sammenligne tilbuddenne, for at udvælge det bedste. Husk at det ikke nødvendigvis er sådan, at det billigste tilbud ikke er det bedste. Erfaring spiller i stor grad ind i store men endformet arbejde såsom tagrenovering. Det er et større stykke arbejde, men også meget ensformigt, så er man effektiv til netop dét, gør det den lange arbejdstid noget kortere, og derfor billigere.

Det eneste, der et vigtigt at sikre sig, er at entreprenøren også kan hvad de lover. Firmaet behøver ikke være stor – der er masse af mindre sjakbajser, der er smadder dygtige – men det skal gerne have været i gang i en rum år, for at bevise deres vedvarenhed. En anden god ide er at bede om nogle referencer. Hvis de ved hvad de laver, har de et helt kartotek klar. Ellers er der nok noget galt.

tagrenovering

Tags: ,

Leave a Comment