En sund frokostordning – et must for de skarpe

august 26, 2014

sund-frokostordningEn sund frokostordning er et must, hvis du er bevidst om, hvad du spiser og du prioriterer dit helbred og din sundhed. Men det er meget mere end det. Dine medarbejdere og kolleger kan også have gavn af en sund frokostordning, og det er ikke bare fordi det er nemt at få leveret maden til døren og slippe for klæge, varme leverpostejmadder i tasken. Her kommer nogle vægtige argumenter for, at I vælger en sund frokostordning.

En sund frokostordning – god for alle

Hvis I har en sund frokostordning, så fungerer I også bedre som medarbejdere og teams. Sund mad gavner hjerne, hjerte og også evnen til at tænke, tale og analysere. Hvis det er grønt, er det godt for hjernen. Det er dog ikke bare salatblade og såkaldt kaninføde, I får serveret igen og igen, for en sund frokostordning vil typisk indeholde varieret sund mad, som alle bliver mætte af. Der er både proteiner, kulhydrater og fedt, men af den sunde slags. Desuden kan en sund frokostordning i den grad være en lækker frokostordning med udsøgte lune retter, sunde kornsorter og dejlige sæsonbestemte grøntsager, som er tilberedt på mange forskellige måder. Der er en vis spændvidde i titlen, og selv om dine kolleger og medarbejdere ikke er med på sundhedsbølgen, vil det sandsynligvis udvide deres kulinariske horisont at få sund frokost hver dag i arbejdstiden. I nyder også en sund frokostordning i fællesskab, hvilket er et glimrende redskab til teambuilding. I oplever maden sammen og spiser den samtidig som det fællesskab, I er, og kan dele jeres oplevelse af maden og det, som I spiser med hinanden. Desuden er det en god investering i dine medarbejdere og din virksomhed. De dejlige effekter og sidegevinster ved at spise sundt hver dag i frokostpausen kan nemlig også bidrage til, at din virksomhed vokser. Virksomheden er nemlig menneskene, som arbejder hos jer, og hvis de fungerer fantastisk som medarbejdere, så gør din virksomhed det også.

En sund frokostordning – det bedste valg

En sund frokostordning er det bedste valg, når du overvejer at få fast levering af frokost til døren hver eneste arbejdsdag. Det kan dog være svært at bestemme sig, fordi der findes så mange forskellige selskaber, som tilbyder ordninger og levering af mad. Mange siger, at de har sund mad, men det er ufattelig nemt at sige. Der er mange muligheder og mange typer mad at vælge imellem. En fin måde at finde en sund frokostordning på, er at benytte dig af et firma, som kan finde tre tilbud på en sund frokostordning. Det gør det en hel del nemmere at sortere og skille fårene fra bukkene, når du skal vælge. Det store udbud af virksomheder og cateringfirmaer bliver indsnævret for dig, og du står tilbage med tre skønne muligheder, som du selv kan vælge imellem. Her taster du antal kuverter, ønsker og krav, og så finder de tre gode tilbud for dig. En sund frokostordning behøver derfor ikke være så svær at vælge, og du kan være sikker på, at en sund frokostordning er det bedste valg for din virksomhed. Dine medarbejdere vil takke dig for det.

Tags: , , , ,

Leave a Comment