Kom godt i gang med det nye år ved hjælp af en EMS solution

december 31, 2012

Efterhånden er man begyndt at støde på ordet EMS solution flere og flere steder, hvilket skyldes, at mange virksomheder har indset, hvor vigtigt det er, at man har et ordentligt system til at håndtere alle ens transaktioner. Dette er nemlig med til at holde omkostningerne nede, hvilket i disse tider har stor fokus i alle virksomheder. Markedet er ikke til, at man kan tillade sig at overse et område, hvor man kan spare penge, hvorfor mange virksomheder har gennemgået deres interne struktur og arbejdsprocesser grundigt for at finde områder, hvor der kan spares blot en smule.

En EMS solution er en intuitiv og fleksibel løsning, der er webbaseret. Dette betyder, at man som bruger af løsningen kan tilgå den alle steder, når man blot har en computer og internetadgang. Dette gør også, at løsningen bliver meget fleksibel, idet man altid kan se de forskellige transaktioner – også når man er på farten. EMS solutionen kan hjælpe rigtig mange virksomheder med at strømline deres behandling alle transaktioner, hvilket er med til at øge produktiviteten og effektiviteten i virksomheden, hvilket er noget alle virksomheder ønsker – særligt i en verden som i dag.

EMS står for expense management solution, hvilket betyder, at man får en løsning, der er fuldt ud automatiseret fra start til slut, som ydermere kan integreres med virksomhedens andre ERP systemer, således at der altid er struktur på arkiveringen. Løsningen kan håndtere alt fra kreditkort transaktioner, medarbejderudlæg, ”lommepenge”, kørselsudgifter, rejseudgifter samt meget meget mere, som dernæst kan samles i en udgiftsrapport, der med et par enkle klik, kan sendes videre til godkendelse – hvis nødvendigt. Det at det hele sker automatisk betyder, at man sparer en masse tid på en proces, som ellers ofte kan være meget tidskrævende for alle parter involveret.

Har man som virksomhed ikke allerede undersøgt mulighederne med EMS solution, så er det bestemt en ting, som bør være på to-do-listen i det kommende år!

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment