Elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol er et must i virksomheder

august 22, 2017

Det er altid en god ting at have kontrol over, hvem der kan komme ind. Det gælder i private hjem, hvor dørtelefoner og –spioner er blevet helt almindelige. Men det gælder så sandelig også i virksomheder, hvor man oftest har ting, oplysninger og ejendele, som tredjepart ikke skal have fat i. På de fleste kontorer er der blandt andet dyre maskiner, papirer og lignende, hvorfor ubudne gæster ikke skal have mulighed for at komme ind. Derfor giver det god mening, at de fleste virksomheder har et omstændeligt låsesystem, der sikrer, at bygningerne er lukket land for alle andre end dem, der hører til. Det eneste, der kan gå galt er, hvis en af medarbejderne mister deres nøgle. Selvom det kan være svært at vide, om den er blevet stjålet, eller om vedkommende blot har tabt den, vil man ikke tage risikoen for, at den kan komme i forkerte hænder. I mange tilfælde bliver man derfor nødt til at få et helt nyt låsesystem, blot fordi én nøgle er gået tabt. Det er både dyrt og besværligt, og har man en stor virksomhed med mange medarbejdere, kan det nemt komme til at ske. Derfor er det for mange virksomheder det værd at undersøge mulighederne med elektronisk adgangskontrol.

Smart, intelligent og elektronisk adgangskontrol giver nye muligheder

Teknologien har givet os nye muligheder på mange områder, også omkring låsesystemer. Nu behøver man ikke længere stå med en almindelig nøgle, men kan låse døre op med små chips eller kort. Forudsat altså at man har et elektronisk adgangskontrolsystem. Det er utroligt smart, fordi det løser problemet med nøglen, der er gået tabt fuldstændig. Mister man en chip eller et nøglekort, kan man blot ændre systemet, og så virker den ikke længere. På den måde kan man hele tiden sikre virksomhedens bygninger og alt deri, uden at det behøver koste et helt nyt låsesystem hver gang, at noget mistes. De chips, der bruges til den elektroniske adgangskontrol, kan desuden kombineres med andre funktioner – fx indregistrering, til kaffemaskinen og meget andet. På den måde kan man skabe skræddersyede elektroniske systemer med adgangskontrol, der imødekommer den enkelte virksomheds individuelle behov. I dag er der stort set ingen grænser for, hvad man kan sammensætte af systemer. Vil du vide mere om det, kan du kontakte KeyPartner, der er eksperter på området.

Øget sikkerhed giver mere tryghed

Et låse- og adgangssystem er utroligt vigtigt, i virksomheder såvel i privathjem. Kun på den måde kan man være vis på, at ubudne gæster ikke kan komme ind og rode i ting, der ikke er deres eller kommer dem ved. Et elektronisk system med adgangskontrol kan som sagt kombineres på mange måder, eksempelvis med overvågning. Det giver ultimativ kontrol og den sikkerhed, som en virksomhed har behov for. Det giver ikke alene tryghed blandt medarbejderne, at kontorerne er sikre, men det giver også ledelsen vished om, at der ikke pludselig sker et alvorligt indbrud, læk eller noget helt tredje som følge af manglende adgangskontrol. Kort sagt: elektronisk adgangskontrol er et must i virksomheder.

Leave a Comment