Dagens råd: Køb en e cigaret og stop med at ryge

november 13, 2012

De fleste af os kan nok godt blive enige om, at rygning er usundt, men vidste du, at det faktisk er noget af det farligste, man kan udsætte sin krop for? For hver gang du ryger en cigaret, koster det dig 14 minutters levetid, og der hersker derfor ingen tvivl om, at det aldrig nogensinde er for sent at stoppe med at ryge. Her kan du læse alt om, hvordan du kan komme i gang med dit rygestop allerede i dag ved hjælp af en e cigaret.

Derfor skal du stoppe med at ryge

Hvis den forkortede levetid endnu ikke har skræmt dig til at stoppe med at ryge, vil denne information måske gøre det. Hvert år dør nemlig omkring 3500 danskere af sygdommen KOL, tidligere kendt som rygerlunger. Det svarer til 10 dødsfald hver eneste dag i løbet af et år, hvilket er dobbelt så mange, som der dør i trafikken om året.

KOL er en kronisk lungesygdom, som rammer ca. 30-40 % af alle rygere. Nogle af de mest almindelige symptomer er for store lunger, kronisk daglig hoste med slim og åndenød. Tænk lige over det næste gang du tænder en cigaret! Derudover er tobak og rygning kendt for at give blodpropper, forværre astma, forårsage kræft og skade tænder og mund. Faktisk dør godt og vel 12.000 danskere hvert år pga. rygning, hvilket svarer til ca. 1.000 danskere om måneden.

Rygere lever gennemsnitligt 7-8 år kortere end ikke-rygere samtidig med, at rygernes plages af eftervirkninger af cigaretrøgen de sidste mange år af deres liv.

Det er aldrig for sent

Det er aldrig for sent at stoppe med at ryge, så bestil din e cigaret allerede i dag. Hos Exryger har de mange års erfaring med rygestop og kan hjælpe dig med at købe den helt rigtige e cigaret til dit behov.

Fordelen ved at benytte sig af en e cigaret i forbindelse med sit rygestop er, at det gør det langt nemmere at holde sig væk fra cigaretterne. De fleste rygere er nemlig ikke kun afhængige af tobakken, men også af tanken om at ryge og at have noget at lave. Når trangen indtræffer, kan man med fordel tage sin e cigaret frem og ryge på den i stedet for at ryge almindelige cigaretter.

Jeg håber, at du med denne artikel har fundet motivation til at stoppe med at ryge. Har du brug for yderligere information om e cigaretter, er du velkommen til at kontakte mig.

Tags: , , , ,

Leave a Comment